banner488

Başkan Dinçer’den sürpriz okul ziyareti

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Elderesi Köyü İlkokulu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek öğretmen ve öğrencilerin dertlerini dinledi.

Başkan Dinçer’den sürpriz okul ziyareti
banner496
Ziyaretinde yerel yönetimlerin görevlerinin yalnızca alt ve üst yapı hizmeti gerçekleştirmek olmadığı belirten Başkan Dinçer, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki hizmet süremizde de eğitim alanında yürütülen projelere ve sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya ve katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Elderesi Köyü İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.
Okul öğretmenlerinin de hazır bulunduğu ziyarete köy halkı da eşlik etti.

Okuldaki sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Dinçer, öğrencilere “Beni tanıyor musunuz çocuklar?” diye sordu. Hep bir ağızdan “evet” yanıtını alan Başkan Dinçer bu kez, “Bir isteğiniz var mı?” sorusuna ise öğrenciler “oyun parkı” diyerek cevap verdiler. Bunun üzerine Başkan Dinçer, Grandbetting “Siz yeter ki derslerinize çalışın, oyun parkınız en kısa zamanda yapılacak” karşılığını verdi.

“Eğitim için herkes elini taşın altına koymalı”

Eğitim için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini, bu konuda çok hassas olduğunu ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını dile getiren Başkan Dinçer, okul öğretmenleri ile de sohbet etti. Öğretmenlere de bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Başkan Dinçer’e öğretmenler, okulun etrafında bulunan hafriyat ve molozların kaldırılması ile okul bahçesinin peyzaj düzenlemesi için destek istediler.  Başkan Dinçer öğretmenlerin isteklerinin en kısa zamanda yapılacağı sözünü verdi.

Yerel yönetimlerin görevlerinin yalnızca alt ve üst yapı hizmeti gerçekleştirmek olmadığı belirten Başkan Dinçer, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki hizmet süremizde de eğitim alanında yürütülen projelere ve sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya ve katkı sağlamaya devam edeceğiz. Eğitim alanında yaptığımız hizmetlerimiz ve çalışmalarımızda aralıksız olarak devam ediyor. Okullarımıza ziyaretler gerçekleştiriyor ve hem sohbet ediyoruz, hem de eksiklikleri görerek destek veriyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2014, 19:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
öğretmenler
öğretmenler - 10 yıl Önce

çine belediye başkanı sayın enver salih dinçer'e okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı okulumuz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

yunus yapan
yunus yapan - 10 yıl Önce

başkanımıza sonsuz teşekkürler biz sizin bu ziyaretinizden ve hizmetinizden çok memnun kaldık

isimsiz
isimsiz - 10 yıl Önce

Çok teşekkürler ederiz

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472