Çine Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı oturumu gerçekleştirildi. Oturum, Enver Sadet Dinçer Sosyal Tesisleri toplantı salonunda, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak başkanlığında yapıldı. Toplantıda, 4 gündem ve 1 ek gündem maddesi olmak üzere 5 gündem maddesi karara bağladı.

Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Murakabe heyeti seçimi

Meclisin ilk gündem maddesi Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Murakabe heyeti seçimi tek liste ile Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katılımıyla gerçekleşti.

Oylamada Çiftçi Malları Koruma Meclisi Asil Üyeler; Gültekin Celep, Halis Özkan, Oktay Aktan, Turan Allale, Ulaş Urhan,

Elit Genç Özel Öğretim, YKS’de ilk 100 binde 17 öğrenci çıkardı Elit Genç Özel Öğretim, YKS’de ilk 100 binde 17 öğrenci çıkardı

Yedek üyeler; Süleyman Kocaer, Dursun Uysal, Yılmaz Karaağaç, Tahsin Aydoğdu, Muhsin Şimşek,

Çiftçi Malları Korumamı Murakabe Heyeti Asil üyeleri;  Abdurrahim Ataköy, Sedat Kaya, Fikret Uyar, Volkan Öner, Sezgin Taştan,

Yedik üyeler; Mehmet Kurt, Hüseyin Uyar, Nuri Katıdemirel, Metin Taştan, Ahmet Arslan seçildi.

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Kazım Oluç seçimle ilgili Ziraat Odası üyelerinden birinin başkan olması gerektiğini, çiftçileri daha iyi bilen tarafından temsil edilmesi gerektiğini söyledi. Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok listede Ziraat Odası yönetiminden de arkadaşların olduğunu vurguladı. Seçimin tamamlanmasından sonra Ziraat Odası Başkan ve Üyeleri Belediye Meclis Toplantısından ayrıldı.

Gündemin ikinci maddesi Ege Belediyeler Birliği için asil İlhan İri, yedek Ramazan Kılışçı oy çokluğu ile seçildi. Üçüncü günden maddesi Danimarka’ya yapılacak olan yurt dışı ziyareti ile ilgili bilgilendirme yapılarak madde oy birliği ile kabul edildi.

O yerler içkili yer bölgelerinden çıkarıldı

4 Maddesinde Cumhuriyet Mahallesi 485 Sokak No 1-3-5-7-9- numaralı yerler ile Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı no 9'dan no 23/B'ye kadar olan yerlerin içkili yer bölgesinden çıkarılması konusunda görüşülerek Cumhur İttifakı’nın çekimser oy kullanması ile madde oy çokluğu ile kabul edildi.

Avrupa Birliği projesiyle ilgili Litvanya gezisinde Çed yönetim kurulu Tolga Şanlı’nın vize sorunu olduğundan dolayı Belediye mimarı Hüseyin Aydın görevlendirilmesi maddesi oy birliği ile kabul edildi.

D S C 0304D S C 0301D S C 0303D S C 0298D S C 0299D S C 0295D S C 0293D S C 0285D S C 0278D S C 0282

Editör: Nijer Sağlık