CHP Milletvekili Evrim Karakoz’un bazı yerel basında çıkan haberine istinaden AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Çine’de üreticilere hangi barajdan ve ne zaman su verildiği DSİ yetkilerine sorabilirdi. Karakoz sudan sebeple gündemde kalmaya çalışmış. Milletvekilinden, Çine Ovası’nda bulunan ASKİ’ye ait arıtma tesisinin çalıştırılıp çalıştırılmadığını sormasını isteyeceğim” dedi.

Başkan Kandemir'in basın açıklaması şu şekilde “CHP’li Sayın Evrim Karakoz, Çine’de üreticilerin su sorunu için yanıt aramış. Halbuki DSİ yetkililerine arayıp, sorsa Çine’de çiftçilere hangi barajdan ve ne zamandan buyana su verildiğini öğrenebilirdi. Ancak, Karakoz sudan sebeple gündemde kalmaya çalışmış. Ben kendisine aydınlatmış olayım, Çarşamba gününden buyana çiftçilerimizin kullanması için Gökbel Barajı’ndan su verilmektedir.

Milletvekili Karakoz’un, Çine Ovası’nda bulunan ASKİ’ye ait arıtma tesisinin çalıştırılıp çalıştırılmadığını sormasını isteyeceğim. İlçedeki üreticilerimiz arıtma tesisinin yaydığı pis kokudan dolayı arazilerine girememekte. Hatta belki ürünleri de bu nedenle zarar görüyor. Karakoz bunu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’na ve ASKİ yetkililerine bu arıtmanın neden çalışmadığını da sorması ve çalışmasını sağlaması üreticimize en büyük fayda olacaktır.”

Elit Genç Özel Öğretim, YKS’de ilk 100 binde 17 öğrenci çıkardı Elit Genç Özel Öğretim, YKS’de ilk 100 binde 17 öğrenci çıkardı

Editör: Nijer Sağlık