banner488

ASTİM Köprülü Kavşakta İlk Kazmayı Vurdu

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yapacağı köprülü kavşak projelerinin ilki olan Efeler ilçesindeki ASTİM Kavşağı’nda çalışmalara başlandı, genel sağlık taramaları, laboratuar testleri ve antropometrik ölçümler yapıldı.

ASTİM Köprülü Kavşakta İlk Kazmayı Vurdu
banner496
 Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 milyona ihalesi tamamlanan ASTİM Köprülü Kavşağı 2016 yılında tamamlayarak Aydın ve ASTİM’in trafiğini rahatlatacağını daha önce açıklayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kavşak kazı çalışmalarına start verdi.

2016 Mart ayına kadar ASTİM Köprülü Kavşağı yapım çalışması nedeniyle kapalı olacağı öğrenildi. Aydın Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklama göre, Aydın’dan Denizli istikametine gidecek olan araçların Yeni Dörtyol Kavşağından Muğla Bulvarını takip ederek Doğu Çevre Bulvarına bağlanarak trafiğin akışının sağlanacağı açıklandı. Denizli’den İzmir ve Muğla istikametine gidecek olan araçlar ise ASTİM OSB içerisindeki servis yolunu kullanarak Doğu Çevre Bulvarına bağlanmaları ve oradan araçların gitmek istediği yöne gidebilecekleri belirtildi.

ASTİM Kavşağının trafiğe kapatılmasının ilk günü güzergâhlar hakkında bilgisi olmayan sürücüler sabah saatlerinde zor anlar yaşadı. Trafiğin akışının tek yönlü sağlandığı güzergâhlarda araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. İş makinelerinin kazı çalışmalarına başladığı kavşakta, orta refüj içerisinde bulunan elektrik kabloları ve sulama sistemleri yetkililer tarafından kapatılarak devre dışı bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 09:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472