banner488

Didim, Travel Turkey 'de ses getirecek

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar & Konferansı, kapılarını 9 uncu kez açıyor.

Didim, Travel Turkey 'de ses getirecek
 Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ve bu yıl ana teması Gastronomi (Yemek Kültürleri) olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı 10 - 13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir Gaziemir’de gerçekleşecek.
Düzenlendiği ilk yıl olan 2007'de, 185 firmanın katılımıyla başlayan ve her yıl katılımcı sayısını katlayarak artıran ve bu yılda onlarca ülkeden yüzlerce katılımcının katılacağı bu fuarın Didim'in tanıtılması için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay " Uluslararası fuarlarda yerimizi alarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz, 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuarı tanıtım için çok önemli fuarlardan biri, İzmir’de yapılacak fuara, gerek yurtiçinden gerekse de yurtdışından çok fazla katılımcı ve ziyaretçi geliyor. Biz de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek ilçemizi en iyi şekilde tanıtmak istiyoruz.Bu sene geçen yıldan farklı olarak fuarda Didim Belediyesine ait bir görsel yer almayacak sadece Didim ismi ön plana çıkarılacaktır. Travel Turkey İzmir Fuarındaki Didim standımızda geçtiğimiz günlerde imzaladığımız resmi protokol ile kardeş şehrimiz olan Yunanistan'ın Leros kentinden gelen Leros ekibi ve Belediye Başkanı da davetlimiz olarak orada katılım sağlayacaktır.” dedi.

Fuar için çok özel bir tasarım içeren standımızın çalışmaları tamamlandı.Standta  Apollan Tapınağı teması işlenerek mistik bir görünüm sağlandı.11 Aralık 2015 Cuma günü saat 14:00 de düzenlenecek kokteylin ardından gerçekleştirilecek olan  dans gösterisi izleyenlerin beğenisine sunulacaktır.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 10:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472