Yıldız Dalkıran vefat etti
Yıldız Dalkıran vefat etti
İçeriği Görüntüle

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Çine programı kapsamında yangından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunarak üreticilerle bir araya geldi.

30 Ağustos’ta Mutaflar, Kavşit ve Dutluoluk mahallelerinde 3 gün süren ve yaklaşık 3 bin hektarlık alanda etkili olan yangının ardından bölgeye gelen Bayraktar, Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe ziraat odası başkanları ile birlikte zarar gören çiftçileri ziyaret etti.

Ziyaretlerde Mutaflar Mahalle Muhtarı Mustafa Madran ve Kavşit Mahalle Muhtarı Ali Orhan da hazır bulundu. Yangından etkilenen üreticilerin mağduriyetlerini dinleyen Bayraktar, çiftçilerin talep ve beklentilerini yerinde değerlendirdi.

Heyet, yangında zarar gören evleri ziyaret ederek mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Geniş bir alanda büyük hasara yol açan yangının izlerini sahada inceleyen Bayraktar, üreticilerin yaralarının sarılması için gerekli desteklerin sağlanacağını belirtti.

Çiftçilerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Bayraktar, ilgili kurumlarla koordinasyon halinde çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Bayraktar ayrıca, benzer felaketlerin yaşanmaması adına vatandaşlara önemli uyarılarda bulunarak, yangın konusunda herkesin daha dikkatli ve duyarlı olması gerektiğinin altını çizdi.

D S C 0497D S C 0501D S C 0493D S C 0494D S C 0449D S C 0471D S C 0483D S C 0443D S C 0437D S C 0440D S C 0423D S C 0430D S C 0431D S C 0413D S C 0418D S C 0407D S C 0411D S C 0401D S C 0404