Başkan Kıvrak’tan Çine’ye çağrı: Ağaçlarımızı Sulayalım, Doğaya Can Verelim Başkan Kıvrak’tan Çine’ye çağrı: Ağaçlarımızı Sulayalım, Doğaya Can Verelim

Çine'nin mevcut durumu ve kentsel iyileştirme ihtiyaçlarının detaylı bir şekilde ele alındığı toplantıya Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Polat da katıldı.  Çine Belediyesi İmar ve Şehircilik ile Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin de yer aldığı toplantıda şehrin sorunları, çözüm önerileri, ihtiyaçlarının belirlenmesi, kültürel mirasın korunması gibi birçok konu masaya yatırıldı.

“Projemizi Hayata Geçirirken Her Kesimin Görüşünü Alacağız”

Daha modern, daha çağdaş bir Çine için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, " Vatandaşlarımızın konforu ve mutluluğu için, belediye olarak kapsamlı bir kentsel iyileştirme projesine başlayacağız. Bu proje ile kentimizi daha modern, daha çağdaş ve daha güvenli bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak için gereken tüm önlemleri alacağız. Projemizin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi için her kesimin görüşünü alarak katılımcı bir süreç izleyeceğiz. Şehrin tarihi ve kültürel mirasını da koruyacağız” diye konuştu. 

Kentin Yaşam Kalitesi ve Estetik Düzeyi Artacak

Kentsel dönüşüm ve iyileştirme projesi için atılacak adımlar, yapılacak çalışmaların konuşulduğu toplantıda vatandaşların katılımı ve ihtiyaçları doğrultusunda planlanacak olan projenin tamamlandığında, şehrin yaşam kalitesinin artarak, estetik değerinin de yükseleceği belirtildi.

I M G 20240610 W A0040I M G 20240610 W A0037

I M G 20240610 W A0041

Editör: Nijer Sağlık