banner488

Köylere 84 Milyon Liralık yatırım

2013 Yılında Aydın’a gönderilen 5 milyon 54 bin TL ödeneğe ek olarak 2,7 milyon TL daha ödenek tahsis edildi.

Köylere 84 Milyon Liralık yatırım
banner496

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) çerçevesinde 2013 yılında Aydın’a gönderilen 5 milyon 54 bin TL ödeneğe ek olarak 2,7 milyon TL daha ödenek tahsis edildi. 8 Yılda Aydın’ın köylerine 84 Milyon Liralık yatırım yapıldı” dedi.

KÖYDES projesinin faaliyete geçtiği 2005 yılından bu yana Aydın'da 84 milyon TL’lik yatırım yapıldığını açıklayan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, ek ödenek sayesinde köylerin daha fazla hizmet alacağını söyledi.

Ek ödeneğin Aydın’a hayırlı olması temennisinde bulunan Erdem, “AK Parti iktidarının önemli icraatlarından olan KÖYDES yatırımlarıyla 2005 yılından bu yana köylerimize hizmet götürmekteyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Köylü, Milletin Efendisidir’ sözünü hayata geçirme manasında büyük bir hizmet olarak değerlendirdiğimiz KÖYDES köylerimizdeki yaşam kalitesini günden güne yükseltmektedir" dedi.

KÖYDES kapsamında 2005 yılından bu yana Aydın köylerine 84 milyon TL’lik yatırım yapıldığını da vurgulayan Erdem, "Sulama göletinden, yola, içme suyu şebekesinden arıtmaya birçok alanda köylerimize yatırım yapma imkanı sağlayan KÖYDES hizmetleri bundan sonra da artarak devam edecektir. Bu vesileyle Aydın iline 2013 yılı için tahsis edilen 5 milyon 54 bin TL’lik ödeneğe 2,7 milyon TL’lik ek bir ödenek daha tahsis edildiği müjdesini verirken, Aydın'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2013, 19:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472