Aydın İl Genel Meclisi Üyeleri Derneği, İl Genel Meclisi Salonu'nda yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi. Derneğin yeni başkanı Fahri Çetin oldu.



Kazım Er'in divan başkanlığını, Orhan Karasuoğlu ve Süleyman Taner Çakar'ın sekreterliklerini yaptığı genel kurulda Başkan Mehmet Güler'in yönetim kurulu faaliyet raporunu, Zekeriya Diner'in denetleme kurulu raporunu okumasının ardından raporlar ayrı ayrı oylanarak ibra edildi.



2013 yılı taslak bütçesinin okunmasının ardından söz alan Cavit Ancın, Hasan Yavuz, Ali Metin Akar, Mustafa Çelik, Zekeriya Diner, Gültekin Alp Akbay konuyla ilgili görüşlerini belirtti. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere gidildi.



Eski başkan Mehmet Güler'in aday olmak istemediğini belirtmesi üzerine tek liste halinde gidilen seçimde Fahri Çetin'in listesinde yer alan, Mustafa Çelik, Turgut Adil Gökçen, Celal Çelen, Cavit Ancın, Mutlu Öztürk ve Ali Metin Akar yönetim kurulu asil üyeliklerine, Hasan Yavuz, Tuğrul Ozan, Orhan Ateş, Turan Türkmen, Metin Erkan, Necmettin Ünüvar ve Kazım Er yedek üyeliklere seçildi. Yönetim kurulu ardından M.Cahit Kaya, Nuri Canip ve M.Ali Oklay denetleme kurulu asil üyeliklerine, S.Taner Çakar, M.Galip Özel ve Ahmet Topbaş yedek üyeliklere getirildi.



Genel kurulun ardından bir açıklama yapan eski başkan Mehmet Güler, "Meclis üyeleri arasında birlik ve beraberlik sağlamak amacıyla kurulan dernek çatısı altında güzel işler yaptık. Her gelen Vali ile güzel bir çalışma ortamı sağladık. Kültürel çalışmalar yaptık ve yeni yönetiminde güzel çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum" dedi.



Dernek başkanlığına seçilen Fahri Çetin de, hazırlamış olduğu yönetim kurulu ve denetleme kurulu listelerinin delinmeden blok halinde seçilmesinden dolayı memnun olduğunu söyledi. Çetin, geçmişte yaptıkları hizmetlerden dolayı eski başkan ve yönetimde çalışan arkadaşlarına teşekkür etti. Kendine verilen bu görevin altından başarıyla kalkacağını söyleyen Çetin "Bundan sonra derneğin faaliyetlerinin ve işlevinin en iyi şekilde sürdüreceğine inanıyorum. O gücü kendimde görüyorum ve o beceriyi kendimde buluyorum. Derneğimize ve İl Genel Meclisine hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.