banner488

Efeler Belediyesi’nde Toplu Sözleşme İmzalandı

Efeler Belediyesi’nde çalışan işçilerle ilgili ücret ve sosyal hakların düzenlenmesine yönelik toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanarak imzalandığı açıklandı

Efeler Belediyesi’nde Toplu Sözleşme İmzalandı

Efeler Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 260 işçiyi ilgilendiren görüşmelerde, iki oturum sonunda uzlaşma sağlandı.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Başkan yardımcıları Derya Tıkır, Cengiz Süne ve Sümran Ünal, Hukuk Bürosu avukatları ve Personel Müdürü ile Belediye İş Sendikası adına Şube Başkanı Hidayet Yaman ve Başkan Yardımcısı Osman Pınar’ın yürüttüğü toplu sözleşme görüşmelerinde varılan üç yıllık anlaşmayla işçilerin maaşlarına her yıl için enflasyon farkı ve yüzde 5 zam yapılacak.

Toplu sözleşmeyle ilgili açıklama yapan Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, “Başkanımız Sayın Mesut Özakcan ile işçilerimizin önümüzdeki üç yıllık çalışma dönemine ilişkin yaptığımız iki görüşmede zorlanmadan anlaşma sağladık. Karşılıklı anlayış ve mevcut olanaklara uygun şekilde sözleşmeye imzalarımızı attık. Sayın başkanımızın emekten yana, emekçiden yana, çalışandan yana gösterdiği özveriyle değişik çalışma ortamlarından gelen ve geleceğe yönelik tereddütü olan işçilerimiz de sözleşme sonunda hiçbir mağduriyete uğramamışlardır. Başkanımızın emek ve emekçiden yana bu tavrını kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplu sözleşmeyi memnuniyetle karşılayan Başkan Özakcan da, “Efeler Belediyesi olarak çalışanlarımızın verdiği emekler elbette ki karşılıksız kalmayacaktır. Belediyemiz adına yürütülecek hizmetlerde büyük katkılar sunacaklarına emin olduğumuz çalışanlarımızın, emeklerinin karşılığını almalarını sağlamak bizim de isteğimizdir. İmzalanan bu sözleşmenin Efeler Belediyemiz için, Aydın için, tüm çalışanlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2014, 19:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472