banner488

CHP Germencik'te istifa şoku

CHP Germencik İlçe Örgütü'nde ön plana çıkan isimlerden Necip ve Şahabettin Çapakçıoğlu’nun, partilerinden istifa ettikleri belirtildi.

CHP Germencik'te istifa şoku
banner496

Germencik’te, CHP Örgütü'nün kuruluşuyla özdeşleşen CHP İlçe Eski Başkanlarından Necip Çapakçıoğlu ve son Germencik Ziraat Odası seçimlerinde büyük oy alan Şahabettin Çapakçıoğlu, istifa dilekçelerini CHP İlçe Başkanlığı'na verdi.

Necip Çapakçıoğlu, yaptığı açıklamada; “Biz yıllarca dededen, babadan bu şanlı CHP Bayrağı'nı devraldık ve günümüze kadar her türlü koşulda dimdik ayakta tuttuk. Tarlada bahçede, fukaranın sofrasında, maddi- manevi tüm imkanlarımızı feda etmeyi öğrendik. Biz çocuklarımıza nasihat verirken ‘Adam gibi sosyal demokrat’ olmasını öğrettik. Fakir- zengin, köylü- kentli, kadın-erkek ayırt etmeden nasıl insanlarla iç içe olunur, nasıl güler yüz ve saygıyla yaklaşılır, bunları öğrettik. Bizleri tek tek CHP fotoğrafından temizlediler. Bizi fotoğraftan silebilirler ama Germencik halkının gönlünden asla silemezler. Bu köhne anlayış temizlenene kadar üzülerek evladım gibi sevdiğim partimden istifa ediyorum” dedi.

Kendisini bildi bileli CHP’de olduğunun altını çizen Şahabettin Çapakçıoğlu ise, “Bizim için CHP; sadece parti değil, bir yaşam tarzı, bir aile gibiydi. Çok sevdiğim partimden istifa ediyorum. Ayrıca belirtmek isterim ki bu bir yangın değil, önümüzdeki günlerde çıkacak olan asıl yangının ufacık bir kıvılcımıdır” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 15:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472