banner488

Çine'de İkamet Yangını: İki Çocuk Hayatını Kaybetti

Çine'de İkamet Yangını: İki Çocuk Hayatını Kaybetti
banner496

Çine’ye bağlı Kırsal Cumalar Mahallesi’nde meydana gelen ikamet yangınında iki çocuk hayatını kaybetti. Dumanları görerek eve gelen Ayşe Kartal fenalık geçirince bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Köyde tarım ve hayvancılıkla uğraşan Ayşe-Ahmet Kartal çifti, evin eklentisinde bulunan bahçe ve hayvan damında çalıştıkları sırada evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etse de evin içinde bulunan 5 yaşındaki nazlı ile 2 yaşındaki Irmak Kartal’ın hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Acı haberi alan anne Ayşe Kartal ise yaşadığı evlat acısına dayanamayarak fenalık geçirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından Çine Devlet hastanesi’ne kaldırılan acılı annenin şok yaşadığı belirtildi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili çalışma başlatılırken jandarma ve itfaiye ekipleri yanan evde inceleme çalışmalarını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2020, 00:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Esen Toker
Esen Toker - 4 yıl Önce

bende çinede oturuyorum Allah annesine babasına sabır versin mekanları cennet olsun inşAllah çocukları evde yalnız ve tek başına bırakmayalım

Erdiner paldrak
Erdiner paldrak - 4 yıl Önce

Geçmiş olsun, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşAllah

Engin keskin
Engin keskin - 4 yıl Önce

Allah Rahmet eylesin mekanları cennet

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472