Altınordu Çine Futbol Okulu, bir turnuvayı daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşadı. Altınordu İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde düzenlenen turnuva, minik sporcuların futbol becerilerini geliştirmenin yanı sıra; takım ruhu, paylaşma, mücadele ve disiplin duygularını pekiştirdi.

Altınordu Çine Futbol Okulu Sorumlusu Erkan Şahin, turnuvaları kazasız belasız tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, organizasyona katkı sunan herkese teşekkür etti. Şahin, “Çocuklarımızın her maçta sergilediği azim ve gelişim bizleri gururlandırdı. Tüm velilerimize, antrenörlerimize ve ulaşım desteği sağlayan Nadir Taşımacılığa teşekkür ederiz. En büyük teşekkür ise sahada ter döken, asla pes etmeyen sporcularımıza. Onlarla gurur duyuyoruz” dedi.

Altınordu Çine Futbol Okulu, bir sonraki turnuvada yeniden sahalarda buluşacaklarını belirterek, tüm futbolseverleri geleceğin yıldızlarını desteklemeye davet etti.

Çine Devlet Hastanesi’nde kan bağışına dikkat çektiler
Çine Devlet Hastanesi’nde kan bağışına dikkat çektiler
İçeriği Görüntüle

Çinehaberugur Altınordu10Çinehaberugur Altınordu11Çinehaberugur Altınordu12Çinehaberugur Altınordu7Çinehaberugur Altınordu8Çinehaberugur Altınordu9Çinehaberugur Altınordu4Çinehaberugur Altınordu5Çinehaberugur Altınordu6Çinehaberugur Altınordu1Çinehaberugur Altınordu2