banner488

Akçaova Pazarı’na rağbet artacak

Akçaova Kapalı pazaryeri yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çerçi, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Akçaova’ya yakışır eserler bırakmanın peşindeyiz” dedi.

Akçaova Pazarı’na rağbet artacak
98 Pazarcı esnafının istifade edeceği Akçaova Kapalı pazaryerindeki yapım çalışmalarını inceleyen Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, kapalı pazaryeri tamamlandıktan sonra Akçaova Pazarı’na rağbetin artacağını belirterek kapalı pazaryeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
“Kuralar 8 Mayıs’ta çekilecek”
8 Mayıs’da kura çekiminin yapılacak olduğunu belirten Başkan Çerçi; “Eskiden bu yana Akçaova Pazarı’nda sergi açan ilçe dışındaki esnaflara kolaylık sağlayacağız. Fakat bizim için Çineli ve Akçaovalı pazarcılar önceliklidir.” şeklinde açıklamada bulundu.
Neyine 10pt">Yer paralarının da belli olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Çerçi, “Peşinatların 3/1 olarak 400 Tl alacağız. Geri kalan meblağ aylık 3 takside bölünecek. Toplamda 1200 Tl yer parası almış olacağız.” dedi.


“Akçaova’ya yakışır eserler bırakmak peşindeyiz”
Kapalı pazaryerindeki çalışmaları yerinde inceleyen ve inşaatı süren 13 dükkanın ay sonunda tamamlanacağını belirten Başkan Çerçi, “Kapalı pazaryerimiz aynı zamanda Akçaovalı halkımızın düğün, nişan, sünnet gibi etkinlikleri için de kullanılabilecek. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana canla başla çalışarak Akçaova’ya yakışır eserler bırakmak peşindeyiz.” şeklinde konuştu. (Murat TAN)




Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 22:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472