banner488

MHP akşamları köylere, gündüzleri esnaflara!..

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Yavuz ve beraberindeki partililer, akşamları köy ziyaretlerinde bulunurken gündüzleri de çarşı içindeki esnaflara ziyaret gerçekleştirerek destek istiyor.

MHP akşamları köylere, gündüzleri esnaflara!..
banner496

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, MHP İlçe Başkanı Kamil Ak, MHP Çine Belediye Meclis Üye Adayları ile balık hali ve kapalı pazar yerindeki esnaflarla bir araya geldi.

Projelerini anlatarak ekibiyle birlikte az zamanda Çine’nin çehresini değiştireceğini denk geldiği vatandaşlara aktaran Yavuz, çarşı esnafları tarafından ilgiyle karşılandı.

Kapalı Pazar yeri ziyaretinde her esnaf ile  tek tek toka eden ve hal hatır soran Yavuz, esnaflardan partisine ve ekibine destek istemesinin yanı sıra daha önce de projelerinde belirttiği gibi seçildiği takdirde üreticiden pazar yeri parasının almayacağının sözünü verdi.

Üreticinin parasının üreticide kalacağını belirten Yavuz’un sözleri pazar yeri üreticilerden takdirini topladı.

Daha sonra çarşı merkezindeki esnaflara gerçekleştirdiği  ziyarette denk geldiği köylülere de sıcak ve samimi yaklaşımla yönelerek yerel seçimlerde ülkenin geldiği mevcut süreç sonrasında ortak aklın adresinin MHP olduğunu belirterek iktidara sarı kart gösterilmesi gerektiğini belirtti
.



Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2014, 20:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472