banner488

Dinçer, Belediye Başkan Adaylığı müracaatını yaptı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Belediye Başkanlığı'na talip olduğunu söyleyerek aday adaylığını açıkladı.

Dinçer, Belediye Başkan Adaylığı müracaatını yaptı
banner496

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çine Belediye Başkanlığı'na talip olduğunu söyleyerek aday adaylığını açıkladı.

CHP Çine Parti binasında gerçekleşen basın toplantısına, CHP Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Asuman Güney ve CHP Çine İlçe Örgütü Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Çine Belediyesi eski Başkanı Osman Aydın’ın CHP Aydın Milletvekili Adayı olması nedeniyle belediye başkanlığından istifa etmesi sonucu Belediye Meclis Üyeleri tarafından oy birliği ile Çine Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Enver Salih Dinçer, “İki buçuk yıl Çine Belediye Başkanlığı yaptım. Bu zaman içerisinde ekibimizle Çine için birçok projeler ortaya koyduk. Bu projelerimizin bazılarını gerçekleştirsek de zamanımızın yetmeyişinden dolayı yarım kalan projelerimiz oldu. Ben bugün burada Çine Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum. Yarım kalan projelerimizi tamamlamak istiyorum. Çine için çocuklarımız ve gençlerimiz için güzel bir Çine yaratmak adına halkımızdan bir beş sene daha görev istiyorum” dedi.

Çine için hayata geçirilmesi gereken önemli proje hazırlıkları içinde olduğunu ifade eden Dinçer, “Bu yeni projelerimi seçim süreci içerisinde partilerimle ve halkımızla bir bir paylaşacağım” şeklinde konuştu.

MECLİS ÜYELİKLERİNE 17 ADAY MÜRACAAT ETTİ

Öte yandan Aydın Büyükşehir Belediye Meclis ve Çine Belediye Meclis Üyelikleri için son müracaat günü olan 2 Eylül 2013 tarihine kadar parti başkanlığına 17 aday adayı başvurusu yapıldığı öğrenildi. Müracaatlarda  Belediye Meclis üyesi adayları 1000’er lira kayıt parası yatırırken, Belediye Başkan Aday adayı Enver Salih Dinçer de 3500 Tl ödeme yaptı.

Edinilen bilgilere göre Belediye Meclis Üyesi aday adayları şu isimlerden oluştu:

Mehmet Kıvrak, Muammer Direk, Timuçin Karabulut, Ali Kırmızıgül, Naci Koyuncuoğlu, Mehmet Yavaş, Mustafa Çalışkan,  Gülay Yıldız, Nurcan Zengin, Gülper  Şahin, Şengül Pak, Pınar Akdam, Erol Öz, Tahir Yaman, Hasan Yörük, Halil Tarhan, Halil Acar.


CHP’NİN MÜRACAATTA BULUNAN AYDIN GENELİ ADAYLARI:

Büyükşehir: Mevcut Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu.

Efeler Belediyesi: İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil ve Mesut Özakcan. 11 meclis üyesi aday adayı.

Germencik: Mevcut Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu, 8 meclis üyesi aday adayı

Koçarlı: Mutlu Öztürk, Yeniköy Belde Belediye Başkanı Erdal Arasan ve 1984 yılında Belediye Başkanlığı yapan Erdal Öner, meclis üyeliği için1 kişi aday adayı.

Çine: Mevcut Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, meclis üyeliği için 17 aday adayı

Sultanhisar: Emine Hayırsever ve Okan Yalçınkaya, 3 meclis üyesi aday adayı

İncirliova: Mevcut Belediye Başkanı Fadime Orbay, İlçe Başkanı Deniz Gül ve Ülkü Güzel, 6 meclis üyesi aday adayı.

Buharkent: Hüsamettin Başoğlu, 11 meclis üyesi aday adayı

Nazilli: İlçe Başkanı Cavit Yenipazarlı ve Ferda Çağlar Erkut, 7 meclis üyesi aday adayı.

Bozdoğan: Mevcut Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın. 8 meclis üyesi aday adayı.

Didim: Mevcut Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Mehmet Soysalan, Murat Kalaycı, Şevket Bedir ve Akbük Belde Belediye Başkanı Mehmet Erkin Sandalcı. 8 meclis üyesi aday adayı.

Karacasu: Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı. 4 meclis üyesi aday adayı.

Karpuzlu: Yılmaz Bakkal. 3 meclis üyesi aday adayı.

Kuyucak: Mevcut Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu. 17 meclis üyesi aday adayı.

Söke: Levent Tuncel ve Hatice Kurban. Mevcut Başkan Necdet Özekmekçi henüz aday olmadı.

Kuşadası: Mevcut Belediye Başkanı Esat Altıngün, Özer Kayalı, Ömer Günel, Yeter Toz, Ahmet Gökalp ve Mehmet Bal. 11 meclis üyesi aday adayı.

Yenipazar: Mevcut Belediye Başkanı Yüsran Erdem. 7 meclis üyesi aday adayı.


Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 16:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472