banner488

Bayram İnci, Çine teşkilatını ziyaret etti

Bayram İnci, Çine teşkilatını ziyaret etti
banner496
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ile birlikte CHP Çine İlçe Örgütü'ne yaptığı ziyarette, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

CHP Çine İlçe binasında gerçekleştirilen ziyarette Bayram İnci ile sohbet eden partililer, gündem hakkında görüştü. İnci, " Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin birleştirici gücüdür. Pek çok kökenli, bir çok inançtan insanın tek bayrak altında, tek vatan toprağı üzerinde toplayan tek Ulus Devleti yaratmış bir patiyiz. Bu yüzden bizim dinimizde, eylemimizde ayrıştırıcı değil, birleştirici olmuştur ve olacaktır.  Bu yüzden bir söylemi alıp, cımbızla bir yerden çekip milletvekillerimizi terör örgütüyle irtibatlandırmaya çalışmaları abes. Biz terörün insanlık suçu olduğunu devamlı söylüyoruz. Bosna’da görüşen biziz, 14 yıldan beri ülkeyi yöneten sanki biziz. Amacımız parti içerisinde birlik ve beraberliği sağlamak. Bu birlik beraberlik ve dayanışma ile yerel yönetimlerde iktidarımızı devam ettirmek, tüm ilçe belediyelerinde CHP bayrağını dalgalandırmak ve genel seçimlerde partimizi iktidar yapmaktır" diye konuştu.

CHP Çine İlçe Teşkilatının organize ettiği Kızılay’a Kan Bağışı etkinliğine de katılan Başkan İnce “Bir Kan 3 Can’dır” diyerek kan bağışında bulundu. CHP İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi ve  Kavşit Mahalle Muhtarı Halil Çoban ile CHP Çine Gençlik Kolları üyeleri 10 ünite kan bağışında bulundu.



















Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 04:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472