banner488

Çine tiyatro sevenlere 2 ayrı tiyatro sahnede

Çine tiyatro sevenlere 2 ayrı tiyatro sahnede
banner496
İzmir Derin Sahne Tiyatrosu'nun hazırlayıp sunduğu ‘Ölümsüz Komedi’ oyunu 19 Ekim Çarşamba günü Çine’de tiyatro severlerle buluşacak.

Çine Belediye Kültür Merkezinde, İzmir Derin Sahne tiyatrosu tarafından 2 perdelik ‘Ölümsüz Komedi’ adlı tiyatro oyun sahnelenecek.  Oyunun yazarlığını Tayfun Türkili, yönetmenliğini Cüneyt Gürbüz’ün yaparken, ses-ışık Murat Bilkay ve afiş tasarımını Umut Ediz yaptı. Oyunda Cüneyt Gürbüz, Melek Gürbüz, Emel Çalış, Serkan Demir, Muhammet Küçükabaz, M. Burak Dikilitaş ve Burçin Bıyık oyuncu olarak sahne alacaklar.

ÖLÜMSÜZ KOMEDİ

‘Ölümsüz Komedi’ oyunu evlilik kurumu üzerine yazılmış güzel bir komedi. Evli fakat başka bir sevgilisi olan, kaçamak aşk yaşayan Faruk, sevgilisiyle birlikte olabilmek için karısını öldürme planları yapar. Fakat her defasında ya işi, eline gözüne bulaştırır; ya da bir şans faktörüyle karısı ölümden kurtulur. Adeta karısı dokuz canlıdır. Oyunu geri kalanını merak edenler 19 Ekim Çarşamba günü Çine Belediye Kültür Merkezinde saat: 20:00’de izleyebilirler.

Ayrıca 19 Ekim Çarşamba günü sabah saat: 10 :00 ,11 :00 ve 13:30 da üç seans “Sağlık Mutfağı” isimli çocuk oyunu İlkokul öğrencilerine sergilenecektir.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472