banner488

ADÜkkan açıldı

ADÜkkan açıldı

Adnan Menderes Üniversitesi'nde öğrencilerin ve akademisyenleri tarafından tasarlanıp üretilen ürünlerin satılacağı ADÜkkan törenle açıldı.

Adnan Menderes Üniversite kampüsü içinde hizmete devam eden Alesta Alışveriş ve Eğlence Merkezi (ADÜ Çarşı)'da düzenlenen organizasyonla öğrencilerin elinden çıkan ADÜ temalı ürünler satılmaya başlandı. ADÜ Rektörü Prof Dr. Cavit Bircan'ın katılımıyla düzenlenen açılış törenine Rektör Yardımcıları Prof Dr. Törün Özer ile Prof. Dr. Recai Tunca ile akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi. Aydın, Söke ve Karacasu Meslek Yüksek Okul öğrencilerinin el emeği ve özel tasarımları ile ürettiği aksesuar,takı, giyim, çanta, ve dekoratif ürünler büyük ilgi çekti.

 ADÜ'ye özgün tasarımlar yer alıyor

ADÜkkan'daki her üründe farklı ellerin emeği olduğunu ve ADÜ temalı orijinal tasarımların bulunduğunu belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, " 'ADÜkkan' bizim uzun zamandır hayalimiz olan bir projeydi. Üniversitemizin marka değerini yükseltecek veya öğrencilerimize, öğretim üyelerimize kendi ürünlerimizi sunabileceğimiz bir yer olmasını istedik. Şükürler olsun, bugüne nasipmiş. Ciddi manada büyük emekler sarf edilerek özgün bir konsept hazırlandı. Burada satışa sunulan her ürün farklı ellerde çıktı ve bir benzeri daha yok. Burada emeği geçen öğretim görevlisi arkadaşlara, öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Üniversitemize hayırlı olsun" dedi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472