banner488

Bircan Dönemi Sona Erdi

Bircan Dönemi Sona Erdi
banner496
Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Bircan 35 yıldır görev yaptığı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan emekli olduğunu açıkladı.

Emekliliğini sosyal medyadan duyuran Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Bircan, “Değerli dostlar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda 35 yıldır Allah bana her kademesinde çalışmayı nasip etti. Allah'ıma şükürler olsun ki bu süre içerisinde teknik eleman olarak çalıştığım yıllarda keyifle, isteyerek, gönülden, insanları kırmadan ve elimden geldiğince çiftçilerimize yardımcı olmaya çalıştım tarlalarda bahçelerde emek harcadım kendi adıma bu süre de içerisinde faydalı olduğumu düşünüyorum arkamda hoş bir seda bıraktığıma inanıyorum. İl Müdürü, İl Müdür Yardımcısı ve İlçe Müdürü olarak çalıştığım dönemlerde çalışma arkadaşlarımın hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun her konuda yardımcı oldular, iyi günde kötü günde yanımda oldular. 29.04.2016 tarihinde vermiş olduğum emekli dilekçem onaylanarak 08.06.2016 tarihinde görevimden ayrıldım. Allah herkese nasip etsin Allah herkese gönlünden geçtiğini versin" dedi.

Çiftçimiz İçin Çalışacağım

Bircan emekliliğinden sonra incir üreticisi çiftçiler için çalışacağını belirterek "Ben yeni bir sayfa açıyorum seçildiğim incir üreticisi camiasına daha faydalı olacağımı inanıyorum. İnşallah orada da incir üreticisi çiftçilerimizin sorunlarına çözüm bulup onların gelirlerini arttıracak projeleri uygulamaya arkadaşlarla birlikte başaracağımızı inanıyorum" şeklinde  ifadelere yer verdi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472