banner488

Çine Kültür Derneği Doğa Sporları Kulübü Sezonu Adrenalinle Kapattı

Çine Kültür Derneği Doğa Sporları Kulübü Sezonu Adrenalinle Kapattı
banner496
Çine de doğa sporlarında marka olan ve ilçemizin doğa sporlarındaki tek temsilcisi Çine Kültür Derneği Doğa Sporları Kulübü her şey dahil “Doğa Etkinliği” adı altında Antalya Köprülü Kanyonda Rafting Etkinliği düzenledi.

36 kişinin katıldığı rafting etkinliği Çine’den hareketle başladı. Aydın’daki katılımcılarda alınarak Denizli’de kahvaltı ve ardından Çineli genç rehber Burak Dağ öncülüğünde Manavgat Şelalesi ve Side antik kent gezisi yapıldı.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter ve CHP Çine İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin’in de katıldığı etkinlikte akşam Halk Eğitim korosundan Olgun Kaya ve arkadaşlarının enstrümanları ile havuz başındaki seslendirdikleri şarkılarla eğlendiler. Heyecanın zirvede olduğu Köprüçay da rafting etkinliği yapıldı.

Sezon boyunca 11 tiyatro, 3 satranç, 9 doğa yürüyüşü yaparak ilçede etkinliğini ve insanların el ele vererek neler yapabileceğini kanıtlayan Çine Kültür Derneğinin çalışkan başkanı Mehmet Demir sezon kapanış konuşması yaparak; “Saygıdeğer Doğa sever arkadaşlar, bu sezonu hatasız kazasız kapatmanın memnuniyeti ile yönetimim adına hepinize teşekkür ederim. Her geçen gün giderek düzene giren ve büyüyen etkinliklerimizde başta yönetim kurulu üyelerim ve hepinizin payı var olduğunu bilmenizi isterim. Önümüzdeki sezon etkinliklerimiz yıl boyunca planlanmış olup broşür şeklinde sizlere sunulacaktır, dedi.





Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472