banner488

Başkan Dinçer, ‘İyilik Virüsten Daha Bulaşıcıdır’

Başkan Dinçer, ‘İyilik Virüsten Daha Bulaşıcıdır’
banner496

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "İyilik Virüsten Daha Bulaşıcıdır, Haydi Çine Askıda Bayram Paketi" sloganı ile bayram için yardımlaşma kampanyası başlattı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "İyilik Virüsten Daha Bulaşıcıdır, Haydi Çine Askıda Bayram Paketi" sloganı ile hayırsever vatandaşları birlik ve dayanışma kampanyasına çağrıda bulundu. Çine Belediyesi hayırsever vatandaşların yardımları ile hazırlanan gıda paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak.

Çineli vatandaşlarımıza ramazan bayramı için yardımlaşma çağrısı yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer “Son altı aydır Dünya farklı bir yere evrildi. Dünyayı kasıp kavuran Coronavirüsü toplumları aynı hizaya getirdi. Virüs Dünyada da bizim ülkemizde de zengin-fakir, güçlü-güçsüz ayırt etmedi. Virüs bir noktada tüm dünyaya şunu öğretti. Ülkelerin birbirleriyle yardımlaşmasını, insanların birbiriyle yardımlaşmasını öğretti. Ülke olarak yardımlaşmayı, dayanışmayı ve paylaşmayı en iyi şekilde bu dönemde sergiledik. Birçok yerel yönetim çeşitli kampanyalar yaparak bu dönemi en iyi şekilde atlatmaya çalışıyor. Bunda da başarı yakalanmış durumda. Bu yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel yanı da ‘veren elin, alan eli görmediği’ uygulamalardır” dedi.

Başkanı Dinçer, “Çine Belediyesi olarak bizde ‘İyilik Virüsten Daha Bulaşıcıdır, Haydi Çine Askıda Bayram Paketi’ uygulamasını başlatıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız istedikleri bir marketten bizim belirlediğimiz 10 kalem ürünü hazırlatacak veya fişini bize ulaştıracak bizde onun hazırlattığı paketi ihtiyaç sahibi ailelere belediye personelimiz vasıtasıyla ulaştıracağız. Paketlerimizin içinde 1 kilogramlık nohut, 1 kilogramlık kuru fasulye, 1 paket arpa şehriye, 2 paket makarna, 1 kilogramlık toz şeker, 1 kilogramlık bayram şekeri, 1 kilogramlık pirinç, 1 şişe limon kolonyası ve 100 gram. Kahve olacaktır. Hayırsever vatandaşlarımıza şimdiden yapacak oldukları hayır ve iyilikler için çok teşekkür ederiz. Allah hayırlarını şimdiden kabul etsin. Bilgi almak ve iletişime geçmek için 0 256 711 6924 ve 0 545 571 1753 numaralı telefonları arayabilirsiniz” ifadelerin kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472