banner488

Başkan Alıcık, Kavşit Camisi'ne yardım elini uzattı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kavşit Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahallede inşaatı devam eden camiyi gezdi

Başkan Alıcık, Kavşit Camisi'ne yardım elini uzattı
banner496
Başkan Yavuz ve Muhtar Çoban’ın inşaat halinde olan camii için Baymavi yardım isteklerini geri çevirmeyen Başkan Alıcık, hem mahalleli ile sohbet edip, hem de camii hakkında bilgi almak için Kavşit Mahallesi’ni ziyarette bulunduklarını belitti. Kavşit Mahalle ziyaretine Başkan Haluk Alıcık’a, MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Yavuz, Kavşit Mahalle Muhtarı Halil Çoban,  MHP İl ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Camiiye elimizden gelen yardımı yapmak için Kavşit Mahallesi’ne geldiklerini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alacık, “ Nazillide bizler 6 tane camii, bir tane de cem evine yardımlarda bulunduk. Camii konusunda insanlarımız çok duyarlı, sağ olsunlar. Kavşit Mahalle camisinin de birçok eksiklerinin olduğunu bizlere ilettiler. Bizlerde camiinin camları ve nakkaş işlerinde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

Muhtar Halil Çoban, camii inşaatının bu güne kadar hayırsever vatandaşların yardımları ile bu duruma getirebildiklerini belirterek, “Geçen sene camii inşaatına başladık, alanı 600 metrekare olan, 10 kubbeli, Osmanlı İmparatorluğu dönemine ait camileri örnek aldık, alt katını geçen sene Ramazan Ayı’nda ibadete açtık, şu anda sıva işlerini bitirmeye çalışıyoruz. Başkanımıza caminin bitimi için yardıma ihtiyacımız olduğunu söyledik. Onlarda bizi kırmayıp hep mahallemize geldiler hem de camimizi incelediler, ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.













Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 10:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472