banner488

AK Parti'li Mustafa Oğurlu, Çine'yi ziyaret etti

Ak Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu esnaf ve halkın sorunlarını dinlemek için Çine Pazarını gezdi ve ardından Partisinin İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti'li Mustafa Oğurlu, Çine'yi ziyaret etti

Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu seçim ziyaretleri kapsamında Çine ilçesinde partililer, esnaf ve vatandaşla buluştu. Ziyaretler sırasında halk tarafından ilgi ile karşılanan aday adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, vatandaşlara kendisini tanıtarak mesajlarını iletti. Sorunlarını dile getiren Çine halkını dinleyen Oğurlu çözüm için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Doç. Dr. Mustafa Oğurlu esnaf ve vatandaşlara, “Aydın’ı alkışlanan bir il haline getireceğiz. Çine o kadar kötü değil, Çine işlenmesi gerekiyor, düşüncelerin değişmesi gerekiyor. Aydın ve AK Partili sevdalıları olarak bizim çalışmamız gerekiyor, yalnız değilsiniz bizler varız. 7 Haziran Aydın’ın bayramı olacak. Mücadele azmini, çabayı kendi içimizde üreteceğiz. Bunu yapabilir miyiz? Evet hepimizin içinde bu güç var. O güç atıl durumda, kullanacağız başarıya ulaştıracağız” dedi.

Ardından Çine Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret eden Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, Çine Teşkilatına ve Başkanına teşekkür etti.

Amaçlarının, ilk başladığımız günden bugüne bütün insanlarımızı ziyaret etmek diyen Oğurlu, ” Vatandaşımıza gidip kendi bulundukları mekanlarında ziyaret ettik, bu programımızı birçok ilçemizde gerçekleştirdik. Amacımız vatandaşlarla beraber olmak ve bu tempoyu arttırmak ve 7 Haziran’a kadar bütün Aydın’daki vatandaşlarımıza ulaşmak. Onlarla bilhassa yüz yüze sorunlarını konuşmak ve çözülecek sorunları hemen çözüm üretmek, çözülemeyenleri listelemek şeklinde bir modelimiz var. Allah bu konularda hepimizin yardımcısı olsun. ‘ Haziran’da ilin koordinasyonuyla, ilçelerin gayreti ile AK Partiyi Aydın’da birinci parti yapıp, sonra milletvekili sayısını çoğaltıp, bütün Türkiye’nin alkışladığı bir il haline dönüştürmek istiyoruz Allah yardımcımız olsun.”

Bizleri ziyaret eden, Doç. Dr. Mustafa Oğurlu Çine’mizi onurlandırdı diyen AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “ Ziyaretlerinde esnafımızı ve çarşımızı gezdik. Vatandaşlarımızın gözlerinde bizlere güvendiklerini, inandıklarını gördük, inşallah 7 Haziran seçiminde çok iyi yerlere geleceğiz diye düşünüyoruz. Sıralamalar belli olmadığı halde Aday Adayımız Mustafa Oğurlu çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Hocamızın gayretlerinden dolayı Çine Teşkilatımız adına teşekkür ediyorum, inşallah AK Partimiz açısından hayırlı olur” dedi.


Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 19:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472