banner488

Osman Aydın’ın yapamadığını, Dinçer’den istediler

Çine eski Belediye Başkanı Osman Aydın’ın 1999 Yerel Seçimleri öncesi vaat ettiği fakat gerçekleştiremediği ‘Çine Öğretmen Evi’ne ilişkin talep, bu kez Başkan Dinçer’e iletildi.

Osman Aydın’ın yapamadığını, Dinçer’den istediler
banner496
Çine eski Belediye Başkanı Osman Aydın’ın 1999 Yerel Seçimleri’nde masraflarını kendi cebinden karşılayarak yapılacağı sözünü verdiği ‘Çine Öğretmenevi’ne ilişkin talep, Çine’de görev yapmakta olan öğretmenlerin gündeminden ve dilinden düşmüyor.


Eğitim-Sen ve Eğitim-İş Çine Temsilciliğine mensup öğretmenler, Çine Cumhuriyet Meydanı’ndaki MEB Yasa Tasarısı’na karşı düzenledikleri protestodan sonra Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’den öğretmen evi için söz istediler.

 

“Çine’ye kazandırmak için destek bekliyoruz”

Basın açıklamasından sonra Eğitim-Sen Çine Temsilciliği Üyesi Öğretmen Alp Özerdem, “Bir öğretmenevi ihtiyacımız var. Her ilçede hatta bizden küçük ilçelerde Betlike bulunan bir öğretmenevini Çine’ye kazandırmak için desteklerinizi bekliyoruz. Bu her zaman dile getirildi.” sözleriyle Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e ‘Öğretmen Evi’ isteklerini yineledi.

“Siz adım atın, biz de adım atarız”

Öğretmenlerin türlü taleplerine her zaman destek verdiğinin altını çizen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Bizler her zaman destek veriyoruz. Ama sizler hep böyle şeyleri belediyeden bekliyorsunuz. Siz bir adım atın, biz üç adım atarız. Yani siz hep belediyeden hazır bekliyorsunuz. Ama bence bu yanlış. Belediye halkına, çalışanına, polisine herkese yardım etmek zorunda.  Ama sizden belediye başkanlığına geçtiğimden beri bir adım almadım. Her zaman söylüyorum sizler adım atın, biz de adım atarız. Gelin oturup konuşalım, bizler yardımcı oluruz.” dedi. (Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 23:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
erol uzun
erol uzun - 10 yıl Önce

öğretmen evini yapamazlar.siyasi ömürleri yetmeyecek.yapsa bile asardaki bina gibi yapar .asardaki bina için cebinden ödeyecekti.çine halkı adına seçimden sonra herşey didik didik araştırılacak.kanun karşısında ve halk nezninde hesap verecekler.az kaldı herşey gün yüzüne çıacak.

iş aç için
iş aç için - 10 yıl Önce

sınavsız çocuklarının 2 birden bir partiden diğerine atlayarak iş bulanlar eksen kaymasımı menfaatmi bilinmez ama siyaset yapacaksa adamlar yapsın.menfaat için siyaset yapanları çine iyi biliyor .......

gerçek vatansever...
gerçek vatansever... - 10 yıl Önce

hiçbirşey olmaz bunlardan, bastığı toprağı kazıyacaksın toprağı....60 ayda 60 proje nolduuu?????

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472