banner488

Kapalı pazaryeri dualarla hizmete girdi

Geçtiğimiz günlerde kura çekimleri yapılan kapalı pazaryeri, dualarla Çinelilerin hizmetine girdi.

Kapalı pazaryeri dualarla hizmete girdi
banner496
Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Çine Belediye Başkanı Dinçer, “Bizi eleştirenlere Çine halkı gerektiğinde gerekli cevabı verecektir.” dedi.


Kapalı pazaryerinin girişi önünde 2 kurban kesilerek Müftü Mehmet Aslan’ın dualarıyla Çinelilerin hizmete giren kapalı pazaryerindeki merasime, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve parti yönetim kurulu üyeleri, Çine İlçe Müftüsü Mehmet Aslan, Çine Belediye Meclis Üyeleri, Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Derneği Başkanı Ramazan Madran, çok sayıda vatandaş ve pazarcı esnafları da katıldı.

“Bize bu gururu yaşatan çalışanlarımıza teşekkür ediyorum”

Kapalı pazaryerinde kurban kesimi öncesi konuşan Başkan Dinçer, “Bugün burada kapalı pazaryerimizin açılışı için toplandık. Sizlerin huzurunda bize bu gururu yaşatan İllegal Bahis tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Pazaryeri yapmamızdaki amacımız, siz esnafımızı güneşten yağmurdan korumak vatandaşımızın daha sağlıklı bir ortamda alışverişlerini yapabilmelerini sağlamaktı.” şeklinde konuştu. 

“Çine halkı gerekli cevabı gerecektir”

Partisinin 47. danışma toplantısında kapalı pazaryeri için ’altına beton döküp üstüne çatı örtmekle eser olmuyor”  diyerek eleştiren Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya’nın bu sözlerine atfen konuşan Başkan Dinçer, “Ancak zaman zaman siyasilerimiz gündemde kalabilmek adına yaptığımız projeleri, eleştirerek altına beton döküp üstüne çatı örtmekle eser olmaz dediler. Ben onlara hiçbir zaman cevap vermedim. Siz Çine halkı onlara gerektiğinde gerekli cevabı verecektir. Kapalı pazaryerimizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Daha sonra kurbanlar kesildi ve kurbandan bir damla kan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in alnına sürüldü. Müftü Mehmet Aslan’ın okuduğu dualardan sonra, Başkan Dinçer, Müftü Aslan ve Belediye Meclis üyeleri kapalı pazaryerindeki esnafları dolaşarak hayırlı olsun temennilerini ilettiler.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 17:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472