banner488

Çine Müftülüğü’ nün Futbol Turnuvası sonuçlandı

Çine Müftülüğü’ nün Futbol Turnuvası sonuçlandı
Aydın İl Müftülüğü tarafından Spor İl Müdürlüğü Adnan Menderes Stadyumunda “15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Futbol Turnuvası” düzenlendi. 10 İlçe Müftülüğünün katıldığı turnuvada finale kalan Çine Müftülük-Bozdoğan Müftülük takımlarının yaptığı final müsabakası Bozdoğan Müftülüğü’ nün kazanması ile Çine Müftülüğü 2. oldu.

Maçın sonunda Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğlu yaptığı konuşmada; turnuvanın organizatörü Aydın Yeni Cami görevlisi Mustafa Çat’a emeğinden dolayı teşekkür etti. Finalde mücadele eden Çine Müftülüğü ile Bozdoğan Müftülüğünü kardeş müftülük ilan eden Aydın İl Müftümüz Ömer Kocaoğlu müsabakada birinci olan Bozdoğan Müftülüğü, ikinci olan Çine Müftülüğü ve üçüncü olan Efeler Müftülüğüne kupalarını takdim etmesi ile turnuva sona erdi.

; text-transform: none; white-space: normal; widows: 1; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255);">Aydın İl Müftülüğü'nün, 10 ilçedeki cami imamlarının katılımıyla düzenlediği imamlar arası 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası sona erdi. Final maçında Bozdoğan Müftülüğü, Çine Müftülüğü'nü 6-2 skorla mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.

 

Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha'da oynanan turnuvanın 3'üncülük ve final karşılaşmaları büyük heyecana sahne oldu. Üçüncülük karşılaşmasında Efeler Müftülüğü ile Sultanhisar Müftülüğü arasında oynanan karşılaşmanın normal süresi 3-3 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmada penaltılara giderken, Efeler Müftülüğü rakibini penaltılarda 5-3 skorla mağlup ederek turnuvada 3'üncü oldu. Daha sonra oynanan final karşılaşmasında Çine Müftülüğü ile Bozdoğan Müftülüğü karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmada gülen taraf Bozdoğan Müftülüğü Takımı oldu.







Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 13:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472