banner488

MHP Çine İlçe Kongresi Yapıldı

MHP Çine  İlçe Kongresi Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Çine ilçe Teşkilat Kongresi Yapıldı

Çine Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kongrede tek listeyle kongreye giden MHP İlçe Teşkilatı’nın yeni Başkanı Avukat Kazım Oluç oldu. Aydın MHP İl Başkanı Burak Pehlivan Divan Başkan’lığını yaptığı kongreye katılım oldukça fazlaydı.

Kongreye, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, MHP Aydın İl ve ilçe teşkilat üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

MHP İlçe Teşkilat Başkanı Kamil AK, “ Şu ana kadar görev yaptığım teşkilatımda, beraber görev yaptığım yönetim kurulu arkadaşlarıma gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Görevi bizden teslim alan arkadaşımız Kazım Oluç’a da yeni görevinde başarılar diliyorum. Biz her zaman teşkilatımızın emrindeyiz, her zaman beraber ve biriz” dedi.

MHP Çine Teşkilat Başkanı Kazım Oluç yaptığı konuşmada; “Benim ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın yegane hedefi öncelikli olarak, partili tüm arkadaşlarımızla kucaklaşmak ve parti içinde birlik ve bütünlüğü sağlamaktır. Ülkücüyüm diyen ve darda kalan herkese kapımız her zaman açıktır. Benim ve yönetimimin amacı Türk Bayrağını ve 3 hilali dalgalandırmaktır. İlçe başkanlığı ve yöneticiliği bir bayrak taşıma sürecidir. Bizlerde günü geldiğinde Bayrağı emin arkadaşlarımıza devredeceğiz. Bu nedenle Çine İlçemizde, kutlu davamıza ve teşkilatımıza bu güne kadar hizmeti olan tüm ilçe başkanlarına ve yöneticilerine ülkücü arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Önümüzdeki referandumda,  yerel ve genel seçimlerde aktif şekilde çalışarak genel seçimlerde partimizin oyunu artıracağız ve yerel seçimlerde Belediyeyi inşallah kazanacağız. Türk milliyetçileri var olduğu süre, Türk Yurdu olan Anadolu’da Türk Bayrağı dalgalanmaya devam edecektir. Ülkücüler var olduğu sürece ümit her zaman vardır. Ezanlar Dinmez, Bayrak İnmez. Ne Mutlu Türküm Diyene” ifadelerini kullandı.

MHP Çine İlçe Teşkilat Kongresi’nde Başkanlık seçiminde Avukat Kazım Oluç yeniden seçildi, yönetime ise şu isimler girdi:

Asil Üyeler; Zübeyir Özdemir, Kamil Ak, Selami Özdemir, Şerafettin Fırtına, Yakup Kandemir, Ahmet Dönmez, Murat Tayyar Çalışkan, Azem Özcan, Dursun Uysal, Salim Erdoğan, Namık Yüksel, Mehmet Orhan, Mehmet Erez, Hüseyin Özaydın.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Ertuğrul Atçı, Yaşar Süzen, Nurettin Cücü, Cihan Akbaş, Gökhan Hastürk, Mehmet Kuruman, İbrahim Yıldırım, Mustafa Okdar, İsmail Kaya, Recep Çakır, İsmail Çoban, Birgül Boz, Öznor Çetin, Soner Karakoç.

Asil İl Delegeleri; Salih Gökbel, Kazıl Oluç, Zübeyir Özdemir, Kamil Ak, Selami Özdemir, Şerafettin Fırtına, Dursun Uysal, Azem Özcan, Yakup Kandemir, Sami Hastürk, Faruk Duman, Zekeriya ökbel, Enver Şahin, Turan Güçlü, Ali Atik, Mehmet Orhan, Mehmet Kuruman, İbrahim Yıldırım, Ali Coşkun, Ertuğrul Atçı, İbrahim Boz, Ahmet Dönmez, Muhammet Aktop.

Yedek İl Delegeleri; Kenan Gider, Nurettin Cücü, Gökhan Hastürk, Recep Çakır, İsmail Çoban, Soner Karakoç, Cihan Akbaş, Birgül Boz.






















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472