banner488

Karpuzlu AK Parti İlçe Danışma toplantısını gerçekleştirdi

Karpuzlu AK Parti İlçe Danışma toplantısını gerçekleştirdi
AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilatının yeni binasında ilk İlçe Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ün de katılımıyla gerçekleşti. İlçe Danışma Meclisinin açılış konuşmasını AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar yaptı. 

Yapılan ve yapılacak olan teşkilat çalışmaları hakkında Partililere bilgiler veren AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar, Teşkilat faaliyet raporu okunması ve Teşkilatın çalışmaları ile ilgili konuştu. Başkan Çakar konuşmasında şunları söyledi; “Hain darbe girişiminden dolayı, Temmuz ayından beri, İlçe Danışma Meclisleri toplanmıyordu. Ülkemizin geleceği 15 Temmuz günü karartılmak istendi. Ülkemiz o gün büyük bir işgalden kurtuldu. O gece teşkilatımız ve halkımız ile ilçemiz Cumhuriyet Meydanında toplanarak, bu hain girişime karşı tepki gösterdik. İlçe merkezimizde yapmış olduğumuz tepki yürüyüşü ve mahallelerimizi gezerek yapmış olduğumuz araç konvoyu geniş katılımlı oldu. İlk günlerde il merkezinde yapılan Demokrasi Nöbetlerine iştirak ettikten sonra, ilçemiz Cumhuriyet Meydanında nöbet tutmaya başladık. Tuttuğumuz nöbetlerin, nüfusumuza göre gayet geniş katılımlı olması bizleri memnun etti. İştiraklerinden ötürü tüm teşkilat mensubu arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti’den, Karpuzlu’ya yatırımlar devam

7 Haziran seçimlerinden önce AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ün girişimleri ile başlayan Karpuzlu ana yolu üzerindeki Çaltı Köprüsü genişletme çalışmaları tamamlandığın belirten Başkan Çakar, “Ak Parti Hükümetinin Karpuzlu’ya yaptığı yatırımlar çok önemlidir. Karpuzlu Hastanemizin inşaatı yüklenici firma tarafından tamamlanmak üzeredir. 1 ay içerisinde hastane yeni binası hizmet vermeye başlayacaktır. İlçemizi Milas’a bağlayan Milas yolu inşaatı hızla devam etmekte olup, Temmuz 2017’de çalışmalar tamamlanacaktır. 23 Ağustos günü de İlçemiz Hatipkışla Mahallemizde Çamköy Göleti ihalesi yapılmış, önceki hafta yüklenici firmaya yer teslimi de yapılmıştır. Şenköy Göleti tamamlanmak üzeredir. Bu göletlere ilave Tekeler Mahallemize 2 gölet, Akçaabat Mahallemize 1 gölet, Güney Mahallemize ve Umcular Mahallemize de 1’er gölet programa alınmıştır. Önümüzdeki yıl yeni Hükümet Konağı yapılması için çalışmaları takip etmekteyiz. Desteklerinden dolayı Milletvekilimiz Abdurrahman Öz’e, Mustafa Savaş’a ve Mehmet Erdem’e teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

“Karpuzlu Teşkilatımızdan memnunuz”

Karpuzlu Teşkilatının birlik halinde çalışmalarından memnun olduklarını belirten AK parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, “Bu birlik ve beraberlin sonuçlarını inşallah 2019 seçimlerinde alırız. Önümüzde Nisan, Mart gibi teşkilatlarımızda kongre süreci başlayacak. Bu kesinlikle yanlış anlaşılmasın kanundan dolayı iki, üç yılda bir kongreler yapılmak zorunda. Bizim teşkilatlarımızda iki yılı tamamladı üçüncü yıla geçiliyor. Bizim Karpuzlu Teşkilatımız yönünden bir sorun gözükmüyor ama resmi prosedür tamamlanacak. Buradan Aydın Teşkilatlarına şunu söylemek istiyorum; Önümüzdeki dönemde yapılacak yerel seçimlerde bir şekilde partimiz adına bir yerlerde talip olmak isteyen arkadaşlar varsa ben bunların önümüzdeki dönemde oluşturulacak yönetimlerde yer alması gerektiğini söylemek istiyorum. Meclis üyeliği gibi, belediye başkanlığı gibi görevleri istemek her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının hakkıdır. Ama bunların emek vermiş insanlar vasıtasıyla yapılması da Partimize bir değer katar. Partimizin her hangi bir kademesinde görev yapması gerektiğine inanan bir insanım. Biz Karpuzlu Teşkilatımızdan memnunuz” dedi.

“Başka Türkiye’miz yok”

Türkiye genelinde sanki bir FETÖ mağduriyeti varmış gibi bir algı oluşturulmaya çalışıyor. FETÖ Terör Örgütünden dolayı bir mağduriyet varsa bu mağduriyet 79 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır ve devletin kendisidir. 15 Temmuz’da 250 insanın canına kastedildi, 2 bin insanımız yaralandı. O gün 250 canın canlarıyla bedel ödediğini unutmayalım. Bu ülke için, bu ülkenin varlığı için, bu ülkenin gelişmesi için hepimiz bir bedel ödeyeceksek bunu ödemeliyiz, ödeyeceğiz de. Özellikle AK Parti teşkilatları bu bedeli ödemeden hiçbir zaman çekinmeyecektir. Dolayısıyla bu mağdur edebiyatının hiçbir zaman kesinlikle de pirim vermeyelim. Suç işlemiş birine bu devlet cezasını vermeyecek mi? Karşında suç işlemiş bir örgüt, bir yapı var. Yeni bir ifade çıktı baylock diye bir şey bizler niye bilmiyoruz? Bunlar bir suç örgütü. Bu devlet seni okutmuş, sana maşını veriyor, üst düzey askerler general olmuş daha ne yapsın? Buna rağmen halen bu ihanetin içindeysen, suç işlediysen kusura bakmayacaksın. Cezasını çekeceksiniz. Hiç bir şey olmamış gibi devam edilsin isteniyor, biz bir darbe girişimi atlattık. Dünya tarihinde ilk defa böyle bir darbe girişimini, böyle bir karışı durumla bastırıldı. Sayın Cumhurbaşkanımızın haydin sokağa çağrısı üzerine bu millet yaptı. Milletin Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerinden dolayı, devletine milletine sahip çıkma isteğinden dolayı yapıldı. Bizim gidecek başka br Türkiye’miz, toprağımız yok.

“Aydın sol değildir”

2019 seçimlerinde Aydın’ın AK Partiye, sağ oylara bir borcu var. Bu borç nedir? Aydın Büyükşehir Belediyesi Binasına AK Parti Bayrağını dikmektir inşallah. Aydın sol değildir. Aydın Türkiye siyaseti tarafından biliniyor, ama Türkiye siyaseti tarafından anlamlandırılamıyor. Aydın sağ olduğu halde niye AK Parti kazanamıyor? Sağ bir iktidar yok?  Ben tarz olarak başkasını suçlamam. Ben kendi yapacağıma bakarım. Bizim farklı bir şey yapmalıyız ki kazanalım. En nihayetinde kazanmamız gerekiyor. Bizler Aydın’ın tamamına hizmet etmekle sorumluyuz, bunu da icraatlarımızla gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantı bitiminde AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar ve yönetim kurulu üyeleri Tekeler Mahallesinde Doğan ve Dilek Ülkü’nün düğünlerine iştirak ettiler. Geceye noktayı koyan Şehit Polis Nedip Cengiz Eker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Hacer Tağa’nın "15 Temmuz Şehitlerine" akrostiş olarak yazılmış olduğu şiiri Vekil Öz’e hediye etmişi ile son buldu.






Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, 11:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472