banner488

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Yavuz, Adaylık İçin İstifa Etti

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Yavuz, Adaylık İçin İstifa Etti
banner496

İYİ Parti Çine kurucu İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, partisinin milletvekilliği aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

İYİ Parti Çine Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, erken seçimde İYİ Parti'den 27'nci dönem Aydın milletvekili aday adaylıyı olmak için ilçe başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. Parti yönetimi ile gerçekleştirdiği toplantıda kararını açıklayan Yavuz,” Bugün partimiz, Çine’miz ve şahsım için tarihi bir kararın gündönümündeyiz. Vermiş olduğumuz karar ilerisi için önce partim, sonra Çine adına ve kendi adıma hayırlara vesile olmasını diliyorum. Aday adayı olabilmek için başkanlığımda istifa ettim. Bunun taktirini Genel Merkezimiz bilecek, mutlaka onlarda araştırarak en iyisini yapacaklardır. Onların çiği benim pişmişimdir onlara güveniyorum. Partimin her şekilde arkasındayım. Ben bu partiye milletvekili olmak için gelmedim, milletime hizmet etmek için geldim ve aynı yolda devam edeceğim” dedi.

İYİ Parti İlçe Yeni Başkanı Seçildi

İYİ parti Çine İlçe yeni Başkanı seçilen Derya Kamil Karaca, “Mehmet Yavuz Başkanımızın Aydın Milletvekili aday adayı olması neden ile seçimle İYİ Parti Çine İlçe Başkanlığına getirildim. Bundan sonraki sürecimizde de Yavuz Başkanımızın kaldığı yerden devam edeceğiz. Hızlı bir şekilde 24 Haziran 2018 seçimlerine gece gündüz çalışarak mahalle mahalle üye kayıt işlemlerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sıkıntıları yönünde bize gelen teklifleri değerlendirerek çözüm yolları bulmak ve Çine’nin İYİ olmasına, İYİ bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Çine halkıma ve Yönetimime teşekkür eder, hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Yeni Görev Dağılımı Yapıldı

Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Yavuz aday adayı olmak için istifa ettiğini, bu nedenle yeni görev dağılımını gerçekleştirdiklerini belirten Gençlikten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Demir, “İlçe Başkanı Yavuz’un aday aday olmasından dolayı parti yönetimimizi toplayarak yeni ilçe başkanımızı belirledik. Derya abimiz bürokrasiden gelme emekli bir büyüğümüzdür. Ülke sorunlarını daha iyi bilen ve toparlayıcı bir yapısı olan Çine sevdalısı abimizin bütün enerjisi Çine’ye ve Çine’nin İYİ Partinin, İYİ olmasına adamıştır. Demokratik bir şekilde tek adayla İlçe Sekreterimiz Derya Kamil Karaca İYİ Parti Çine İlçe Başkanı olarak seçtik. İlçe Sekreterimiz Zekeriya Kurt, İlçe Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı da Nesrin Karabıyık atandı. Memleketimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2018, 20:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472