banner488

Mehmet Erdem, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Mehmet Erdem, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 24 Haziran genel seçimleri için AK Parti Genel Merkezinde Milletvekilliği aday adaylık başvurusunu yaptı.

24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimler için Mehmet Erdem, AK Parti Genel Merkezinde Milletvekilliği aday adaylık başvurusunu yaptı. Erdem, 24 Haziran seçimlerinin Ülkeye ve millete hayırlar getirmesini diledi.

Siyaseti daima bir hizmet vesilesi olarak gördüğünü ifade eden Mehmet Erdem, “’Halka hizmet Hakka hizmettir’ anlayışından asla ayrılmadık. Siyasette halkımıza dayandık ve güvendik. Halkımızın desteğini ve güvenini daima arkamızda hissettik. Siyasi çizgimizi bozmadan istikrar içerisinde bugünlere geldik. Siyasette doğruluk ve dürüstlük hep ilkemiz olmuştur. Halkımıza daima doğruları söyledik; yalandan uzak durduk. Yapamayacağımız şeyleri söylememeye, söylediğimiz şeyleri de yapmaya azami gayret gösterdik. Herkesin bize kolayca ulaşması için elimizden gelen gayreti gösterdik. Kim olursa olsun, hangi partiye mensup olursa olsun bize istekte bulunan herkesin makul ve doğru işlerine yardımcı olmaya çalıştık. Buharkent’ten Didim’e kadar her İlçemizde hasbelkader küçük veya büyük hizmetlerimiz olmuştur. Bundan sonra da aynı ilkelerle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye 24 Haziran’dan sonra Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nda 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyecektir. Milletvekili aday adayı olarak başvuran tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz. Mevla 24 Haziran seçimlerinde Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı sonuçlar ihsan eylesin” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472