banner488

Germencik Belediye Başkanı Akın Çine’yi Ziyaret Etti

Germencik Belediye Başkanı Akın Çine’yi Ziyaret Etti
banner496
Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Çine’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na 2019 yerel seçimlerinde aday adayı olduğunu söyleyen Akın, ilçe ile ilgili bilgiler edindi.

MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ı parti binasında ağırladı. Başkan Akın partilileri ile Çine’nin sorunları ve ilçenin gelişimini destekleyecek yeni projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunarak ilçede Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı, Çine Belediyesi ve sivil toplum kuruluş temsilcilerini ziyaret etti. Başkan Akın, Çine Kapalı Pazar yerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıklayarak kendini tanıttı.

Başkan Ümmet Akın, “Çine’nin ekonomik yapısı, eksiklikleri ve artıları hakkında bilgiler edindik. İlçemizin zenginliklerinin daha çok öne çıkması için neler yapabiliriz, bunu tartışacağız. Bizim başkanlığımızda Aydın’da herkes mutlu olacak. Zenginleşecek. Herkes sevgiyle kucaklaşacak” dedi.























Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472