banner488

CHP Çine İlçe Örgütü, 94. yıl dönümü törenle kutladı

CHP Çine İlçe Örgütü, 94. yıl dönümü törenle kutladı
 CHP Çine İlçe Örgütü,  Cumhuriyet Halk Partisi ‘nin kuruluşunun 94. yıldönümü dolayısıyla Hükümet Meydanında tören düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Örgütü (CHP) 94. kuruluş yıl dönümü kutladı. Hükümet Meydanında yapılan törene Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mert Korkut, CHP’li belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri katıldı.

İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in Atatürk büstü önüne çelenk sunumunun ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal marşının okundu. CHP İlçe Başkanı Şahin yaptığı konuşmada CHP’nin 94. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirterek “Atatürk ve silah arkadaşları bu ülkenin aydınlanması yolunda emperyalizme karşı Türkiye’nin dünyada yerini alması uğruna Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortası olan Cumhuriyet Halk Partisini kurdular. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye için ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha tarih ispat etti. Tek bir gayemiz var CHP’nin 6 okunu rehber olarak edineceğiz. Kişiler, zümreler ve guruplar hiçbir zaman önemli değildir, isimler baki değildir. Tek baki olan Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği adına 6 ok ilkesini rehber edinmek. Tam bağımsız Türkiye ülküsünün tek vazgeçilmezi, tek kılavuzu CHP olduğunu bir defa daha gördük. Maalesef, laikliğin, adaletin, hak ve hukukun kazınmaya çalışıldığı bu günlerde CHP’nin ne kadar haklı olduğu gösterdi. Biz o 1923 yılındaki ilk şevkle, aşkla ve umutlarla yine görevimizin başında CHP’ni önümüzdeki süreçte Türkiye’de tek başına iktidara getireceğiz, bu inançtayım. Cumhuriyet Halk Partisi koca bir çınardır, ilelebet yaşayacaktır” dedi. 




Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472