banner488

Cumhur İttifakı Adayı Özden’den, Şahin’e Yanıt

Cumhur İttifakı Adayı Özden’den, Şahin’e Yanıt

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Çine Meslek Yüksek Okulu inşaatına 300 bin liralık destek konusundaki yardım ile ilgili CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin’e basın açıklaması yaparak yanıt verdi.

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, yapılan atıflara basın açıklaması yaparak yanıt verdi. Özden, “Çine Meslek Yüksek Okulun sorunlarının çözümü için 30 Mart 2016 tarihinde Çine Protokolü ile yapılan toplantıda verdiğimiz sözün arkasındayız, biz söz verdik mi yerine getiririz” dedi.

“Verdiğimiz sözleri tutarız ve tutmaya devam edeceğiz”

300 bin lira kooperatifin kasasında duruyor diyen Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden açıklamasında, “Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2017 genel kurulumuzda verdiğimiz önergede, Çine Meslek Yüksek Okulu inşaatına 300 bin lira destek sözü genel kurulumuzda oy birliği ile yetkisini aldık. Çine Belediyesi olarak Çine Meslek Yüksek Okulu inşaatı için ne bir ihale ne de bir proje yaptınız. İhalesi gerçekleştiği anda 300 bin lira okulun inşaatı için ödeme yapılacaktır. Kooperatif olarak yetki aldık, elimize 300 bin lira nakit almadık. Prosedürlerin nasıl işlediğini Sayın İlçe Başkanı biliyordur diye düşünüyoruz. Okulun biten binasında, bir buçuk milyon liralık Çine Belediyesi tarafından yapılan binaya sivil toplum örgütleri ve Çine Esnaf Kefalet Kooperatifi olarak 50'şer bin lira bizlerde katkıda bulunduk. ‘Çine’ye 4 yıllık fakülte getiremezler’ denilmiş. Bunun birçok örneği var. Nüfusu 50 binin altında olan birçok yerlerde 4 yıllık fakülte var. Biz 31 Mart seçiminden sonra Çine Belediyesini kazandığımızda bunu göreceksiniz ki Çine’ye 4 yıllık fakülte mutlaka kazandıracağız. Buradan halkımıza tekrar sözünü veriyoruz. Verdiğimiz sözleri de tutarız” dedi.

“Çine Aşığı ve Sevdalısıyız”

Çine sevdalısı olduğunu belirten Özden, “Çine’ye aşığız, biz Çine sevdalısıyız. Göreceksiniz ki bizim dönemimizde Çine nasıl sanayileşecek, nüfusu nasıl artacak, nasıl değişecek ve kalkınacak. Seçim sonunda kazandığımızda inşallah bunu hep birlikte görüp yaşayacağız, tüm vatandaşlarımız bundan faydalanacak. Şaibeler bizleri yıldıramaz. ‘Belediye işçilerinin biz kazanırsak işten çıkarılacağını’ söylenmiş. Ben şimdiye kadar kesinlikle hiç kimsenin ekmeği ile oynamadım ve oynamayacağım. Adaylığım açıklandığı günden beri saha çalışmalarımda ve her yerde söyledim yine söylüyorum parti gözetmeksizin belediyede ve şirketlerinde çalışan işçilerimiz bizimle çalışmaya devam edecek. İşçileri çıkarmak gibi bir düşüncemiz söz konusu değildir. Her zaman işçimiz yanındayız.”

“Sattıklarınızın hesabını verin”

Özden, “Sayın Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Tayfun Şahin’e bizlerde merak ediyor ve soruyoruz. Siz, Aydın Büyükşehir Belediye olduktan sonra kırsal mahallelerde bulunan arsa ve tarlaları sattınız. Her mahallede satılan yerlerin karşılığında alınan ücretleri nereye harcadınız, bunların hesabını verin. En gözle görünen sonunlar bile çözülememiş, hiçbir mahallenin yolu düzgün değil. Bizim verilecek hesabımız yok, siz sattıklarınızın hesabını verin” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 16:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472