banner488

Çine’de, AK Parti İtiraz Süreci Devam Ediyor

Çine’de, AK Parti İtiraz Süreci Devam Ediyor
banner496

AK Parti İlçe Teşkilatı yerel seçimin resmi olmayan sonuçları için itiraz etti. AK Parti’nin seçim sonuçlarına yaptığı itiraz, İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedildi. İlçe Teşkilatı bu defa İl Seçim Kuruluna itiraz dilekçesini sundu.

AK Parti Çine’de yerel seçimin resmi olmayan sonuçları için İlçe Seçim Kurulu'na itirazda bulundu. Çine’de resmi olmayan seçim sonuçlarına göre CHP adayı Enver Salih Dinçer % 49.36, AK Parti adayı Celal Özden ise % 48.20 oranında oy almıştı. AK Parti İlçe Teşkilatı seçim sonuçlarında usulsüzlük olduğu gerekçesiyle ilçe seçim kuruluna gelerek itirazda ederek tüm oyların yeniden sayılmasını istedi. İtirazı değerlendirerek İlçe Seçim Kurulu, itirazı reddetti. Bunun üzerine AK Parti İlçe Teşkilatı itiraz hakkını kullanarak İl Seçim Kuruluna yaptı.

Dertlerinin kazanmak ya da kaybetmek olmadığını belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun,” itiraz hakkımızı kullanarak İlçe Seçim Kurulana itirazımızı yaptık, itirazımız reddedildi. Teşkilatımla birlikte itiraz hakkımızı İl Seçim Kuruluna taşıdık. İl Seçim Kuruluna 160 sandıkta da oyların yeniden sayılması için itirazda bulunduk. Sonucu bekliyoruz. Kazanma ya da kaybetme gibi bir derdimiz yok” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472