banner488

2. Kez Belediye Başkanı Seçilen Dinçer Mazbatasını aldı

2. Kez Belediye Başkanı Seçilen Dinçer Mazbatasını aldı

Çine Belediye Başkanlığı'nı kazanan Millet İttifakı'nın adayı CHP'li Enver Salih Dinçer, 2. kez mazbatasını aldı.

31 Mart yerel seçimlere Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partili adayı olan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Seçim Kuruluna giderek 2. kez mazbatasını aldı. İlçe Seçim Kurlundan mazbatasını alan Başkan Dinçer ve meclis üyeleri vatandaşların ve partililerin alkışları ile yeniden görevine başladı. Törene CHP eski Mersin Milletvekili Alirıza Öztürk, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, partililer, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer mazbata törenine kızı Beren Dinçer de katıldı. Başkan Dinçer, okullarda yasaklanan ‘Andımızı’ vatandaşlarla birlikte Beren Dinçer’in eşliğinde okudu. Millet İttifakı temsilcileri üzerinde CHP yazan pastayı keserek başarılarını kutladı. Çine Belediyesi tarafından Hükümet Meydanı’nda vatandaşlara lokma ikram edildi.

“Hazmedeceğiz”

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, "Bu seçim çok mücadele içerisinde geçti. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Siyasette her zaman hazır olacağız. Hazmedeceğiz, sandıktan çıkan oy neyse ona saygı duyacağız. Güzel desteklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

“Derman Belediyecilik Çine’ye Hayırlı Olsun”

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, "Çine'de uzun süredir başarılı bir belediyecilik yapan Sayın Başkanıma teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi İl Öğütleri Başkanı olarak, Sayın Başımızı öne eğdirmedi. İlçe başkanımız Tayfun Şahin'e de ayrıca emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Derman belediyeciliği Çine'ye tekrar hayırlı olsun" dedi.

“Taahhüt ediyoruz”

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca ise, "Millet İttifakı olarak meclis üyelerimiz ve başkanlarımız ile daha azimli, daha iyi çalışacağımızı taahhüt ediyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Unutulan Değerlerimizi Yeniden Kazanacağız”

2. Kez mazbatasını alan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, " Millet İttifakı üyelerimize, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza, bizimle birlikte koşturan, çalışan herkese teşekkür ediyorum. Benim ve meclis üyelerinin belediye başkanlığı ya da bu koltuklara ihtiyacımız yok. Bizim güzel bir ülkeye ve güzel bir Çine'ye ihtiyacımız var, çocuklarımıza bırakacak. Bugün çocuğumu okula göndermedim özellikle bu mesajı vermek için yanımda getirdim. Bizim çocuklarımıza bırakacak güzel bir Çine’ye, Türkiye’ye ihtiyacımız var. Bizler bunun için aday olduk. Buradan meclis üyeleri ve muhtarlara seslenmek istiyorum. Partiniz varsa kalbinize gömün koyun bir yerinizde dursun, bu rozetleri çıkaralım. Çine için, 72 mahallesi için hep beraber çalışmak istiyorum. Unutulan değerlerimiz var. Bunları yeniden kazanmak için aday olduk ve bunu sizlere kazandıracağız. Nerden başlayacağız biliyor musunuz? Bize söylettirilmeyen Andımız var ya, biz gittik her yerde Andımızı söyledik. Kızımı onun için getirdim, kızım söylesin biz hep beraber tekrarlayalım. Hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472