banner488

“Çine seninle gurur duyuyor“

Gökyaka ve Saraçlar Köyü’nü ziyaret eden AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, köylülerin yoğun alkış tufanı ve ‘Çine seninle gurur duyuyor’ tezahüratıyla karşılandı.

“Çine seninle gurur duyuyor“
banner496
AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın Gökyaka ve Saraçlar Köyü’ne gerçekleştirdiği ziyaretlere, AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer katıldı.


İlk olarak ziyaret edilen Gökyaka Köyü’ndeki köy meydanında toplanan vatandaşlara yönelik gerçekleştireceği sözlerine, köy gençlerinin yoğun alkış tufanı ve “Çine seninle gurur duyuyor”‘ sloganları arasında başlayan AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “Bu seçim bir memleket meselesi haline geldi. 30 Mart oyun kuranların, ayağımıza çelme takanların sandığa gömüldüğü gün olacak. Seçimlere yaklaşık 5 hafta kaldı. Elimize vicdanımızı koyup oyumuzu ona göre atalım. 11 yıl önce AK Parti iktidarının yaptıklarını söyleseydik, inanmazdınız. Biz hayal olanı gerçekleştirdik. 30 Mart Günü oyun bozulacak. Yeni Türkiye ve Yeni Aydın’ın yeniden doğduğu bir gün olacak.” dedi.

“Yeter Söz Milletindir!..”

“Bizler, ‘Yeter Söz Milletin’ diyen Adnan Menderes’in torunları olarak, ‘Yeter Söz Milletin’ deyip bu oyunu kuranları sandığa gömeceğiz.” sözleri köy meydanında toplan köylülerin yoğun alkış tufanı ile kesilen Savaş, “Bir olup, diri olarak oyun kuranları hep birlikte sandığa gömeceğiz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Başkaları gibi hiçbir yere dayanmıyoruz. 30 Mart akşamı cümle alem görecek. 11 yıl öncesini bir hatırlayın. Neler çekiyorduk. Krizle boğuşuyorduk, çocuklarımızı, eşlerimizi hastaneye rehin bırakıyorduk. Hükümetlerin ortalama ömrü 16 aydı. Kudretsiz Başbakanlar vardı. 11 yıldan bu yana ülkede güven ve istikrar arttı. Bu artış içeride ve dışarıda birilerini çok rahatsız etti.” şeklinde konuştu.

“Oyun kuranlar boş durmuyor”

‘Ülkemize ayağına daha önce de çelme taktılar. Bu oyunlarda başarılı oluyorlardı. Çünkü o dönemler gücünü milleten alan, kararlı, yiğit lider Recep Tayyip Erdoğan yoktu’ sözleri de alkışlarla bölünen Savaş, “2001 krizini o karanlık günleri hep beraber yaşadık. 2002’den itibaren ülkemiz ayağa kalktı, yürümeye, koşmaya başladı. Oyun kuranlar boş durmuyor. Gezi Olayları, 17 Aralık Operasyonu’nu kimlerin tezgahladığı ortada. Ülkenin büyümesi birilerinin sinirlerini bozuyor, kıskandırıyor.“ dedi.

“Onların dağarcığında Belediyecilik yoktur”

Aydın’ın, Başbakan önem verdiği için Büyükşehir olduğuna dikkat çeken Savaş, “Karşı çıktılar, yargıya gittiler. Sizden hangi yüzle oy isteyecekler merak ediyorum.  Onlar için dün dündür, bugün bugündür. Bizim ise en iyi bildiğimiz iş Belediyeciliktir. Onların dağarcığında belediyecilik olmadığı için bu yasaya karşı çıktılar. Bizim tüm Türkiye’de AK Belediyeciliği nasıl ortaya koyduğumuz gözler önündedir. Bizim meselemiz Aydın’dır. Kimse ile hamaset yapmayacağız. İçi boş sloganlarla milliyetçilik yapmıyoruz. Bizim yaptığımız milliyetçilik eser bırakmaktır. Esas milliyetçilik ise hizmet üretmektir.” ifadelerini kullandı.

“AK Belediyeciliğin bayrağını Çine’de de, Aydın’da da dikeceğiz”

Gün içinde ziyaret ettiği Betboo Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde göz dolduran gelişmeler yaşandığına ve ilerleyen süreç dahilinde de gelişmelerin artacağını vurgulayan Savaş, ‘Çine’ye OSB getirdik. 2011’de geldiğimizde orada yatırım yapacağımızı söyledik. Daha da artacak. Çine Belediyesi 2 yıldır doğalgazı içeriye sokmuyor. TOKİ’yi bile yıllardır uğraşarak zar zor getirdik. Çine yıllardır köy gibi kaldı. İşte bu CHP zihniyetine karşı, AK Belediyeciliğin bayrağını Çine’de de, Aydın’da da dikeceğiz. 30 Mart akşamı sizlerin desteği ile 17’de 17 yapacağız.” dedi.

“Aydın’ın ve Çine’nin 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok”

Sözlerinin sonuna doğru, ‘Aydın’da kayıp 5 yıl var’ diyen Savaş, “Aydın’ın ve Çine’nin bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. Sandığa gittiğinizde bir düşünün. Bu Belediye Başkanı Aydın’a kendimize çocuğumuza torunlarımıza ne verecek diye muhasebesini yapın. Aydın’ı, geleceğimizi, milletimizi düşünmemiz lazım. Ben bu memleketin evladı olarak bu işi en iyi şekilde yapacağıma inanarak yola çıktım. Aydın’ı hak ettiği yere kavuşturacağız. Aydın yerinde sayıyor. Bakan Nihat Zeybekçi’nin geçtiğimiz günlerde katıldığı toplantıda biz Aydın’dan geçerken imrenirdik dedi. Şimdi ise biz özeniyoruz. İktidar Partisi’ni yanına aldığınızda Aydın’a çok güzel işler yapılacaktır. Tarım, ekonomi ve istihdamı ile gelişecek bir Aydın için bilgi, donanım, güç ve kadro biz de mevcuttur.“ cümleleriyle sözlerini noktaladı.(Murat TAN)

Fotoğraf; Hasan ÖZ



Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 19:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472