banner488

Çine'de, ‘Artık Tamam' Mitingi

Çine'de, ‘Artık Tamam' Mitingi
banner496

Çine’de CHP İlçe Teşkilatı 'Artık Tamam' mitingi düzenledi.

Çine’de CHP İlçe Teşkilatı tarafından Merkez Taksi Durağı Meydanı’nda 'Artık Tamam' mitingi düzenledi. Düzenlenen mitinge Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Adayı Süleyman Bülbül, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı, Saadet Partisi İlçe Teşkilatı da katıldı.

“Siyaset Meydanda Yapılır”

24 Haziran’da bu iş bitmeyecek diyen CHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Tayfun Şahin,” Türkiye’de Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin yaptığı mitinglerdeki kalabalıkları hepiniz görüyorsunuz. Doldurma veya aktarma, taşıma kalabalıklar değil. Halkın adamı, halkın içinde delikanlı gibi mitingini yapıyor ve herkesin beğenisi topluyor. Evelallah bu iş 24 Haziran’da bitmeyecek. Anketlerin ortalamasına bakıyoruz. 8 Temmuz’da ülkenin başına Sayın Muharrem İnce herkesin Cumhurbaşkanı olarak geçecek. Ziraat Bankası iktidarın kendi emelleri uğruna peşkeş çekilecek bir banka değildir. Ziraat Bankası çiftçinin geleceği, kalkınması ve çiftçiye kredi vermek için kurulmuştur. Bunlar devletin bütün kurumlarını kendilerine peşkeş çektiriyorlar yazıklar olsun. Haram olsun. Az kaldı 100 gün içerisinde Ziraat Bankası’nın sermayesini yüzde 80’ni sadece çiftçilere kredi vermek, onlara destek olmak için kullanılacaktır. Sizler bunların dersini sandıkta vereceksiniz. Bu bir genel seçim olduğundan dolayı ziyaret ettiğimiz yerlerde Genel Seçimle ilgili konuşuyoruz. AKP’li arkadaşlar mahallelere gittikleri zaman parke taşı, yollar şöyle böyle. Bunların konuşulacağı tarih 2019 Mart ayıdır. Bunlar gerçeklerden kaçıyorlar. Parke taşının çaresi bulunur, onu çalar getirir gene yaparız sıkıntı yok. Memleket elden gitti mi geri getirmenin çaresi yok. Gerçeklerden kaçmayın. Bunların tek derdi var, insanları yalan dolanla uyutmak. Siyaset meydan da yapılır. Kapalı salonlarda üç beş kişiyi toplayarak siyaset olmaz. Türkiye Milli bir şuurla, Milli İttifak’la yönetilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

“Gülen Liderler Görmek İstiyoruz”

Yedi yıldır Çine’de Belediye Başkanlığı yaptığını ve Çineli olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Sizlere hizmet etmekten gurur duydum. Pazar günü seçime gidiyoruz, bu seçim çok önemli. Millet İttifakı ve Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce'ye destek istiyorum. Artık sıkıldık. Birbirlerine kötü sözler söylüyorlar. Gülen liderler görmek istiyoruz, artık. Bizlerde gülemiyoruz. Sizlerden çok büyük destek istiyorum” dedi.

"63 Milyon Yatırım Helal Olsun"

Çine CHP mitinginde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise, "Her zaman ki gibi yine Çine bizi güzel karşıladı. Otogar talep ettiniz Çine'mize yakışır bir otogar yaptık. Yüzme havuzu, spor kompleksi, düğün salonu yaptık. Su sorunlarını çözdük. Ege Et, Türkiye'de bir marka haline geldi. Daha önce batıktı, batık. Büyükşehir eline geçince Aydın'da tüm ilçelerde hizmet vermeye başladı. Üreticiden tüketiciye herkes kazandı. Türkiye'nin en kaliteli, en ekonomik, en hijyenik etini Aydınlılar yiyor. Çine'nin sayesinde, sizlerin sayesinde. Enver Salih Dinçer Başkanım ile size hizmet edebilmek için 18 saat çalışıyoruz. Birileri buraya sadece el sıkışmaya geliyor. Biz, hizmetlerimizi açmak için geliyoruz. Yiğidi öldürün, hakkını verin. Siz hakkını vereceksiniz ki biz şevk ile daha çok çalışacağız. 4 yılda Çine'ye 63 milyon yatırım yaptık. Kolay değil. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Tamam mı Çine. Helal olsun size" ifadelerini kullandı.

“Biz Sözümüzü Yerine Getiririz”

CHP Aydın Milletvekili Adayı Süleyman Bülbül halka seslenerek, “Burada tapu mağduru kişiler vardır elbette. Bu vatandaşların tapularını vereceğiz dediniz niye vermediniz. Bu vatandaşlar Aydın İl Çevre Müdürlüğüne gitti, kapı önünde bekledi, tapuları veremeyiz dediler. Yasada böyle bir izin yok dediler. İmar affına mera ile ilgili kısmı neden sokmadınız. Biz sözümüzü yerine getiririz. Biz burada meydanda ne diyor isek yaparız. Sizlerin oyu ile iktidara geleceğiz. Birinci turda olmazsa ikinci turda olacak" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce bir puan önünde ve ayrıca son anketlere göre Millet İttifakı'nın milletvekili sayısının da 340'larda çıkıyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 01:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472