banner488

Mustafa Savaş, Çinelilere Teşekkür Etti

Mustafa Savaş, Çinelilere Teşekkür Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, seçim sonuçları için parti teşkilatı ve seçmenlere teşekkür ederek; “Kazanan Çine oldu” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde, partisini destekleyen ve seçim çalışmalarına katılanlara teşekkür etti. Çine’de birinci parti olan AK Parti, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan 15 bin 070 oy aldı. Rakibi 14 bin 639 oy alan CHP’li Muharrem İnce 431 oy fark attı. 27. Dönem Milletvekilliğinde de birinci parti olan AK Parti 13 bin 697 alırken, CHP 12 bin 424 oy alabildi. AK Parti İlçe Teşkilatı seçim zaferini ikinci gün Çine merkez, Karakollar, Kahraman, Umurlu ve Akçaova’da güzergahında yüzlerce araçlık konvoyları ile gövde gösterisi yaptı.

Çine Kazandı

Aydın’da ikinci kez milletvekili seçilen AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Savaş ilçe başkanlığına gelerek parti teşkilatına ve seçmene teşekkür etti. Savaş, “Bu topraklarda doğan, büyüyen ormancı Halil’in oğlu Mustafa’ya sahip çıktınız. Evladına sahip çıktınız Allah sizden razı olsun. Çine sevdalısı, Çine için yanıp, tutuşan bu kardeşiniz de bu can bu bedenden çıkıncaya kadar sizin hakkınızı korumaya ve hizmet etmeye söz veriyorum. Çine benim için çok önemli, çok özel. Gönlüm, kapım her zaman size açık, varım yoğum Çine için. Çine’de Ramazan Bayramı ziyaretimde 24 Haziran'da üçüncü bayram yaşayacağız demiştik. Yaşadık, hepinizden Allah razı olsun. Çine kazandı, Aydın kazandı, Türkiye kazandı. Demokrasi, birlik ve beraberlik kazandı. Bu günden itibaren Türkiye kazanmaya devam edecek. Devam, devam, devam. Geçmişte de çok güzel başkanlıklar yapılmıştı şimdi 25 Haziran’da da Türkiye, Aydın, Çine güzel bir başkanlık yaptı. 16 yılda yaptığımız o güzel hizmetlere 5 yılda daha fazlasını yapacağız inşallah hep birlikte, hep beraber. Oy veren vermeyen tüm Aydınlı ve Çinelilere hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu toprakların evladı olarak iki buçuk yılda Çine’mize çok önemli işler yaptık, projeler geliştirdik. Önümüzdeki 5 yılda Çine’mizi kimse tanıyamayacak, bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Çine’de doğan, büyüyen, Çine’de karnının doyuracak, Allah geçinden versin mezarı da Çine’de olacak. Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Hep Birlikte Başarı Hikayemizi Yazdık

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun katılan tüm partililere katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Çine AK Parti’ye, evladına ve milletvekiline sahip çıktı. Çine’miz kazandı. Çine’de bu başarı hikayesinin sizler sayesinde yazdık. Çine Belediyesi’ni AK Parti Belediyeciliği tanıştırmak için daha çok çalışmaya devam, devam, devam. İnşallah 2019 Yerel Seçiminde Çine Belediyesi’nde çok güzel hizmetler yapacağız. Tüm AK Parti Çine İlçe Teşkilatıma ve seçmenlerime teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472