banner488

CHP’li Heyetten, Esnafa Hayırlı işler

CHP’li Heyetten, Esnafa Hayırlı işler
CHP’li Başkanlar ve Milletvekilleri, referandum sürecinde CHP olarak neden hayır diyecekleri ile ilgili Çine’de esnaf ve STK’ları ziyaret etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan,  CHP Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir ve Akın Üstündağ, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Çine Belediye Başkan vekili Gülay Yıldız, CHP Aydın İl Örgüt Başkanı Bayram İnci, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ve partililer Çine esnafını ziyaret etti, hayırlı işler diledi.

CHP Heyeti, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden’i ziyaret ederek, sorunlarını dinlediler. Milletvekilleri sorunları meclise taşıyacaklarını söylediler. Çinelilerden 'Hayır' oyu isterken, ülkenin geleceği için en hayırlısının 'Hayır' oyu olduğunu belirttiler. Değiştirilmek istenen Anayasa maddelerinin vatandaşın yararına refahına yönelik olmadığını barış içinde yaşamamızı sürdürecek uygulamaları getirmediğini STK ziyaretlerinde dile getirdiler.






















Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 16:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472