banner488

Başkan Dinçer’e Mutaflar’dan Yoğun İlgi

Başkan Dinçer’e Mutaflar’dan Yoğun İlgi

Mutaflar Mahallesinde, Millet İttifakı tarafından yerel seçim öncesi seçim çalışmalarını gerçekleştirildi. Vatandaşlar, Millet İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i mahalle girişinde tezahüratlarla karşıladı.

Çine’de Millet İttifakı, Mutaflar Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Millet İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili, uzun araç konvoyu eşliğinde Mutaflar Mahallesi’ne gitti. Dinçer ve beraberindekileri, vatandaşlar tarafından Türk bayrakları, meşaleler ve mahallenin her bir sokağından havai fişekleri atılarak karşılandı. Millet İttifakı’nı vatandaşlar yoğun ilgi ile karşıladı. Mutaflar Mahallesi’nde coşkulu bir grup tarafından karşılanan Dinçer, kendisini bekleyen yüzlerce kişinin elini tek tek sıkarak vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini karşılıksız bırakmadı.

“Kendi adaylarını adam yerine koymadılar”

Coşkulu karşılamadan dolayı vatandaşlara teşekkür eden CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin,” Dikmediğin ağacın gölgesinde dinlemezsin. Siyaset gelip geçicidir. Ama eser bırakmak kadar önemli bir şey var mıdır? Biz Mutaflar Mahallesine Cumhuriyet Halk Partili bir belediye olarak ve Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız bir çok eserleri meydana getirdik. Bunun gururunu yaşıyoruz ve onurluyuz. 31 Mart’tan sonra 72 mahallemizde bu eserlerimiz meydana gelecektir. Bunda da iddialıyız ve devam edeceğiz. Bu yerel seçim biraz farklı gelişiyor. Belediye siyaseti ve belediye projeleri konuşmak yerine hep çamur atmak, yaftalamak üzere bir siyaset geliştirildi. Bunu biz yapmıyoruz. Bunu AKP’li arkadaşlar yapıyorlar. Har yaptığımız çalışmaya bir kulp takıyorlar. Bir yalan rüzgarı estirmeye başladılar. Biz ne söylersek söyleyelim, onlar ne söylerlerse söylesinler, doğruyu sizler biliyorsunuz. 31 Mart’ta sandığı gittiğimizde bunun en doğru kararını verecek olan sizlersiniz. Her gün AKP ilçe başkanı tarafından basında açıklamalar oldu, ‘Bugün de bir babayiğit çıktı aday aday oldu’ dedi. Ertesi gün bir başka babayiğit çıktı dedi. Aday adayları ile vitrini doldurdular. Ama adaylarını bir türlü meydana çıkaramadılar. O’na gittiler, buna gittiler teklif ettiler, o hayır dedi, bu olmaz dedi. En sonunda bir açıklama geldi AKP’lilerden. Dediler ki ‘Elimizdeki en iyi malzeme bu, kişi bu’ diyerek Celal Özden’i aday gösterdiler. Kendi içinde bir birini kıskanan birbirini güvenmeyen kendi adaylarını adam yerine koymayan bir yönetim anlayışı Çine’yi yönetemez. 31 Mart’ta yerelde ve genelde AKP iktidarından kurtulmamız için sandık başına gittiğimizde mantıklı davranarak sağlam bir şekilde tokat atmamız gerekiyor” dedi.

“Lütfen şu ikiliği bitirelim artık”

Vatandaşların alkışları ve ‘en büyük başkan bizim başkan’ sloganları ile karşılanan E. Salih Dinçer, “Güler yüzlü, dürüst, çalışkan, layık, Cumhuriyetçi Mutaflarlılar hepinize teşekkür ediyorum. 2014’de söyledim şimdi de söylüyorum seçim sonrası rozetimi çıkartacağım, tüm Çineli vatandaşlarımın belediye başkanı olacağım. Kapım hep açık, kim gelirse ayrım yapmadan hizmet ettim sözümde durdum. Şimdi sizlerden bir söz istiyorum. Mahallede uzun yıllardan beri bir ikilik var. Bunu bitirmemiz gerekiyor. İki adayımızı yanıma aldım. Ben bu duruma çok üzülüyorum. Muhtar adayları ne CHP’li ne de AKP’li bunların partileri yok. İki adayımın da el sıkışmalarını istiyorum. Kim seçilirse seçilsin benim muhtarımdır. Kim seçilirse seçilsin sizin de muhtarınız olsun. Lütfen şu ikiliği bitirelim artık” şeklinde konuşarak vatandaşlardan söz aldı.

“Herkesin evinde hamam var”

Biz daha çok ürüteceğiz diyen Başkan Dinçer sözlerine şu şekilde devam etti; “Hizmetlerini de anlatan Dinçer, " 2014 yılında bizlere destek olun sizlere hizmet edelim dedik. Hizmet ettik mi? İnşallah devam edecek. 8 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyorum. Rakip adaylarımız muhakkak eleştirecekler. Çok iyi, çok dürüst adam diyecek halleri yok ya. Desinler. Kapalı Pazar yerini yaptık, en çok sizler pazarcılık yapıyorsunuz. Düğün Salonlar, parklar, bahçeler, spor alanları bir çok hizmet yaptık. Sözlerimizin hepsini tuttuk. Peki onlar, hastane, TOKİ, Hükümet binasını sözü verdiler. Yaptılar mı? Hayır. Onlardan tek bir yazı istiyorum. Kara Yollarında bana Alabanda Kavşağı ve acil kavşağının açılması için tek bir yazı getirsinler. Ben size söz veriyorum. Onlarda tek kuruş da istemiyorum. O kavşaklarını ben açarım. En büyük projeleri hamam. Bu devirde herkesin evinde hamamı var. Çine’nin en büyük sorunu hamam mı? Teleferik yapıp bizleri gezdireceklermiş. Herkesin arabası var. Yayla yolunu biz yaptık, var mı teleferiğe ihtiyacınız. Şimdi bunlar Esnaf Kefalette topluyorlar ya paraları ve aidatları. Esnaf kefaletin hiçbir şey yaptığı yok. Başka ilçelerde esnaf kefalet düğün salonu yapıyorlar. Taziye evleri yapıyorlar. Ama onlar ne yaptı biliyor musunuz? Esnaf Kefaleti olduğu gibi bozdular. Yerden ısıtmalı kendilerine sırça köşk yaptılar. Biz daha çok üreteceğiz. Çine Topçam Madran fabrikası, Ege Et nasıl sizin ise zeytinyağı fabrikası da sizin. Onlar ne yapıyorlar satıyorlar. Bize oy verin biz Türkiye'yi sattırmayız. Türkiye Cumhuriyeti'ni en modern seviyeye getiririz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 13:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472