banner488

Başkan Çerçioğlu, Çineli Kadınlarla Buluştu

Başkan Çerçioğlu, Çineli Kadınlarla Buluştu
banner496

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine ilçesinde kadınlarla bir araya geldi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Çerçioğlu Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri Düğün Salonu’nda, katılımcılar ve yüzlerce kadınla birlikte bir araya geldi. Çine’de kadınlarla birlikte gücüne güç katan Başkan Çerçioğlu “Bugün siyasi bir çalışmadan ziyade kadınlarımızla dayanışma için buradayım. Geleceğimiz için kadınlarımız, kızlarımız siyasette daha fazla yer almalı. Sizlerin desteğiyle Çine’de ve Aydın'da bunu başarıyoruz” diye konuştu. Başkan Çerçioğlu'na destek vermeye gelen kadınlar buluşma salonunu tamamen dolduruldu. Buluşmada Başkan Çerçioğlu'na CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Kübra Kırmızıgül, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca ve yönetim üyeleri ve yüzlerce kadın eşlik etti.

“Sizler İçin Çalışıyoruz”

Her geçen gün artan destekleri için kadınlara teşekkür eden Başkan Çerçioğlu “Ben de sizler gibi bir anneyim, benimde 2 tane çocuğum var. Bizler niçin mücadele ediyoruz, çocuklarımız, geleceğimiz ve yarınlarımız için mücadele ediyoruz. Daha güzel bir Aydın ve Çine olsun diye büyük mücadeleler veriyoruz. 10 yıldır belediye başkanıyım günde 18 saat çalışıyorum. Niçin sizler için, kadınlarımız, çocuklarımız, geleceğimiz için. 2019 yılını kadın ve çocuk yılı olarak ilan ediyorum. Siz kadınlarımızın desteğiyle önümüzdeki dönemde de sosyal belediyeciliğimizi aynen sürdüreceğiz. İyi bir güç birliğiyle Çine’yi geliştirmeye devam edeceğiz. Güzel Çine’mize çok değerli Belediye Başkanımızla beraber kültür merkezleri ve sosyal tesisler, havuzlar yaptık. Yeter ki çocuklarımız daha iyi eğitim alsın, kahve köşelerine gitmesin diye. Bütün cabam kadınlar ve çocuklar için. Çevremizdeki hiç kimsenin zorluk yaşamamasını isteriz. Ben de bu hususlarda oldukça dikkatliyim ve çalışmalarımı bu yönde yapıyorum. Çünkü 50 yılda yapılamayan işleri 5 yılda gerçekleştirdik. Çine’de Salih Başkanla, ben olduğum sürece hiç kimse yatağa aç girmeyecek, hiç kimse soğuktan üşümeyecek. Büyükşehir Belediyesi ile Çine Belediyesi yani sosyal belediyecilik var. Önümüzde bir seçim var. Ben sizlere güveniyorum. Yeril seçimde kendi adıma ve Salih Başkanım adına desteğinizi istiyorum ” ifadelerini kullandı.

“Önümüzdeki Dönem Ankara’ya Anıt Kabir’e Gideceğiz”

Çine’de kadınlarla bir araya gelen Başkan Çerçioğlu'na kadınlar adına teşekkür eden Çine belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ”Çine’nin güler yüzlü, layık, aydın ve Atatürkçü kadınlarımız destekleri sayesinde 8 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. İlk günkü gibi heyecanım devam ediyor. Yola çıktığımızda sorunlarımız nelerdir diye analiz ettik. Çine’nin en önemli sorunlarını tespit etmeye çalıştık. Aileler sokaklarda düğün yapıyordu, Pazar yerimiz yoktu bunlara çözüm yolu üretmeye çalıştık. Düğün salonu ve Kapalı Pazar Yerimizi yaptık. Birçok sorunumuzu öncelik sırası koyarak Özlem Başkanımızla gerçekleştirmeye çalıştık ve gerçekleştireceğiz. Kırsal Mahallelerimizin yol sorunlarını yüzde 70’ini yapımını gerçekleştirdik. Tabi ki eksiklerimiz var bunları da Büyükşehir Belediyemizle elele vererek gerçekleştireceğiz. Bunları birlikte beraber çalışarak gerçekleştirdik. Biz büyük bir aileyiz. 31 Mart 2019 yılı yerel seçiminde Özlem Başkanımla beraber sizlerin huzuruna tekrar çıkıyoruz, desteklerinizi istiyoruz. Hep yol ve park bahçe yapmadık. Çineli halkımız için sosyal alanlarda da kadınlarımızla, çocuklarımızla ve gençlerimizle beraber olmaya çalıştık. Bunun için sizlerin sosyalleşebileceği alanlar yaptık. Bütün bayanlarımızı Çanakkale’ye göndereceğimizi söylemiştik ve bunu da başardık. Çine’mizdeki birçok bayanımız Çanakkale ruhunu yaşama imkanı buldu. Önümüzdeki dönem Ankara’ya Anıt Kabir’e gideceğiz. Atamızı ziyaret etmelerini sağlayacağız. Katımlarınız için bütün bayanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 16:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472