banner488

Tam tersi olması gerekirken

Yatağan Belediyesi İtfaiye Amiri Fettah Seval ve itfaiye çalışanları, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık'a ziyarette bulunup, Türk İtfaiye Teşkilâtı'nın Kuruluşunun 298. yılı dolaysıyla bir buket çiçek sundular. İtfaiyecilerin nezaketli ziyaretleri akıllara tam tersi olması gerekmez miydi sorusunu getirdi.

Tam tersi olması gerekirken

Yatağan İtfaiye Amiri Fettah Seval, Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, daha önce İtfaiyemizi ziyaret eden Belediye Başkanı'na iade - i ziyarette bulunmak için geldiklerini belirterek, Başkan Işık'a bir buket çiçek sundu.

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık; “Bu nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İtfaiye Teşkilâtı en zor ve kritik durumlarda görev yaparak, Celtabet yurttaşların malını ve canını kurtarmak için çalışmaktadır. Görev başında yaralanan ve bazen hayatlarını kaybeden itfaiyecilerimiz var. İnsanların canlarını ve mallarını kurtarma gibi kutsal bir görevi, büyük bir özveri ile severek yerine getiren itfaiye teşkilâtı çalışanlarının ve tüm Yatağan halkının “Yangından Korunma ve İtfaiyeciler Haftası”nı içtenlikle kutluyor, tüm çalışanlara sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

 

Öte yandan itfaiyecilerin ziyareti, akıllara “Öğretmenler gününde, öğretmenlerin öğrencilerini ziyaret etmesi kadar ters bir durum mu yaşanıyor” sorusunu akıllara getirdi. Cavit YILDIRIM

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2012, 20:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472