banner488

Çine'de polis aracı kurban kesilerek hizmete sokuldu

Aydın Emniyet Müdürlüğü’nün tahsis ettiği bir araç için tören düzenlendi, kurban kesilerek dualar edildi

Çine'de polis aracı kurban kesilerek hizmete sokuldu

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Çine’ye gönderilen araç için  İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi.

 

"İNŞALLAH DAHA İYİ HİZMET VERİRSİNİZ"
Törende konuşan Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, polislere hitaben yaptığı konuşmada; “İnşallah bu araçla ilçemize daha iyi hizmet verirsiniz” dedi. Cantürk ayrıca MOBESE sisteminin önemini hatırlatarak, Çine’nin de biran önce bu sisteme dahil olması için girişimlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

 

09 A 7633 Plakalı Ford marka minibüsün giydirilmesinde ve koltuklarının alınmasında Çine Toplum Destek Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme Derneği’nin yardımcı olduğu öğrenildi. Yeni araç için İlçe Müftü Vekili tarafından dualar okunup kurban kesilmesinin ardından kurbanın kanı Cratosslot aracın değişik yerlerine sürülerek hizmete sokuldu.

 

Bu anlamlı törene,  Kaymakam Celalettin Cantürk,  Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Cumhuriyet Savcısı Şükrü İpek,  İlçe Emniyet Müdür Vekili Hakan Yaman, AK Pati İlçe Başkanı Erkan Özkaya, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Keleş, Çine Toplum Destek Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Burhan Kandemir, bazı muhtarlar ve polisler katıldı.


Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2012, 00:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472