banner488

Zafer Bayramını coşkuyla kutladık

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. Yılı Çine’de iki ayrı törenle kutlandı.

Zafer Bayramını coşkuyla kutladık
banner496
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Üsteğmen Cihan Atintaş, Çine Askerlik Şubesi Başkanı Cumali Nacak, Çine Cumhuriyet Savcısı Bekir Sel, AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar, Saadet Partisi Çine İlçe Başkanı Burhan Kılınç, Demokrat Parti İl Genel Meclis Üyesi Gültekin Akbay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Murat Toprak yaptı. Toprak, konuşmasında 30 Ağustos’un önemini vurguladı. Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu öğrencileri tarafından şiirler okundu.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından Çine Kaymakamı Özkan Demir, makamında tebrikleri kabul etti.


CHP AYRI TÖREN DÜZENLEDİ

Cumhuriyet Halk Partililer her bayramda olduğu gibi bu bayramda da Ak Parti Hükümeti’nin Milli Bayramları kutlama programlarının içini boşalttığına tepki göstererek resmi kutlama törenine katılmadılar. İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in öncülüğünde, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP’li İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile Partililerin katıldığı ayrı bir tören düzenleyerek Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.



Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2013, 21:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
em.asb.salim avşar  yagcılar köyü
em.asb.salim avşar yagcılar köyü - 11 yıl Önce

çineliyim asker olarak vatanın herköşesınde görev yaptım.ceşıtlı faliyetlerle memleketimi tanıtıp temsil ettim.sizlerde eneyisini yapıyorsunuz sayenizde çıne guncelligini sayenizde takip ediyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472