banner488

Kaymakam Özkan Demir; “Hakkınızı Helal Edin”

Kaymakam Özkan Demir; “Hakkınızı Helal Edin”
banner496

2013 yılında bu güne kadar Çine Kaymakamlık görevini yürütmekte olan ve son çıkan kararnamede Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesine tayini çıkan Çine Kaymakamı Özkan Demir, “Çinelilere hakkınızı helal edin” dedi.

İlçede aktif çalışan gazeteciler Nijer Sağlık, Osman Yurttaş ve Sezgin Madran, Çine Kaymakamı Özkan Demir’i makamında ziyaret etti. Gazetecilerle birlikte uzunca sohbet eden Kaymakam Demir, görev süresi boyunca Çine’de yaptıklarını anlattı. Görev süresi boyunca ilçede yapılan ve yapılması planlanan işlerin birçoğunda imzası bulunduğunu söyleyen Kaymakam Özkan Demir, “Bu işleri ilçemize kazandırırken genel ve yerel yöneticiler hepsi destek verdi. Görev süresi içerisinde Sivil toplum Kuruluş Temsilciler, muhtarlar ve vatandaşlarımız hep iç içe olduk. Projelerimizi gerçekleşmesinde TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş da büyük destek verdi” dedi.

“Çine’nin Üzerindeki Ölü Toprak Atıldı”

Çine’de görev yaptığı sürede Aydın'ın birçok konuda ihmal edilmiş bir bölge olduğunu düşündüğünü söyleyen Demir, “Çine’nin toplumsal ihtiyaçlar konusunda halkın talepkar, toplumsal sorunlarda da şikayetçi olmayan bir yapısı vardı. Görev yaptığımız sürede bunu bir nebze kırdık. Halkın ihtiyaçlar konusunda talepkar olursa, karşılanma olasılığı yüksek olacaktır. Sorunlar konusunda da şikayetçi olunursa çözüme kavuşması için yapılan çalışmalar daha etkin sonuçlar doğuracaktır. 5 yıllık süre içerisinde ilçenin üzerindeki ölü toprağı bir nebze attık. İnşallah bunda sonraki süreçte de aynı şekilde devam eder” diye konuştu.

12 Eylül Çarşamba günü Çine’den ayrılacağını söyleyen Demir, 5 yıllık görev süresi içerisinde bilmeyerek kırdığı ve üzdüğü kişiler varsa hepsinin de haklarını helal etmesini istedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2018, 15:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472