banner488

Kardeşi gözaltına alınan Ak Parti Aydın Milletvekili Erdem’in basın açıklaması

Kardeşi gözaltına alınan Ak Parti Aydın Milletvekili Erdem’in basın açıklaması
banner496
Erdem açıklamışını şu şekilde yaptı; “Malumlarınız üzere hain FETÖ/PDY Terör Örgütünün başarısız darbe girişimi neticesinde başlatılan soruşturma kapsamında ülke genelinde yoğun tutuklama ve gözaltılar yaşanmaktadır.

Kardeşim Ömer ERDEM de Aydın İli'ndeki soruşturma kapsamında gözaltına alınanlar arasındadır. Yüce Türk Yargısı’nın şüpheliler hakkında adil kararlar vereceğine ve suçlu bulunanların en ağır cezaya çarptırılacaklarına dair en ufak bir kuşkumuz yoktur.

Aşağıda çeşitli tarihlerde sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı bazı paylaşımlarından örnekler sunduğum kardeşim Ömer ERDEM bahsi çeçen paralel yapılanmayla kesinlikle alakası olmayan ve kendisine sonuna kadar kefil olduğum birisidir.

Ancak; Vatanına, Milletine ve Devletine sonuna kadar bağlı olan Ömer ERDEM de dini duyguları istismar edilen birçok masum vatandaşımız gibi geçmiş dönemlerde bazı sosyal faaliyetlerde bulunmuş, bu yapının iç yüzünü gördüğü 17 - 25 Aralık 2013 ihanet sürecinden itibaren ilişkisini tamamen keserek yıllardan beri de bizzat bu yapılanmayla mücadele etmiştir.

Milletçe Birlik ve Dayanışma İçerisinde Olduğumuz Bu Hassas Günlerde FETÖ/PDY Terör Örgütünü ve bu örgütün alçak darbe girişimini bir kez daha lanetliyorum.

Yargı süreci tamamlandığında bahsi geçen terör örgütü üyelerinin her kim olursa olsun en ağır cezaya çarptırılacağına olan inancımız tamdır.

Bu inançla; Sayın Cumhurbaşkanımızın ikinci bir emrine kadar kâh alçakların bombaladığı TBMM de kâh meydanlardaki demokrasi nöbetimize devam edeceğimizi bildirir, tüm vatandaşlarımıza hain darbe girişimi karşısındaki takdire şayan ve sağduyulu tutumlarından dolayı şükranlarımı sunarım. Saygılarımla.”






Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472