banner488

Çine’de “Cumhuriyet ve Demokrasi Yürüyüşü” yapılacak

Çine’de “Cumhuriyet ve Demokrasi Yürüyüşü” yapılacak
Çine Belediye Başkanlığı tarafından, darbe girişimine tepki amacıyla tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla "Cumhuriyet ve Demokrasi Yürüyüşü" organize edilecek.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Cumhuriyet ve Demokrasi Yürüyüşü’ne vatandaşları davet etmek için basın açıklaması yayımladı.

Başkan Dinçer’in açıklaması şu şekilde; “15 Temmuz akşamı Ülkemizde yaşanan darbe girişimine tepki göstermek ve protesto etmek amacıyla 01 Ağustos 2016  Pazartesi günü saat 21.00’da Kuvayi Milliye Müzesi   önünden başlayıp, Hükümet Meydanında son bulacak olan “Demokrasi Yürüyüşü” ne tüm Çineli hemşerilerimi davet ediyorum.

Bizler Türkiye Cumhuriyeti Devletine, vatanımıza, cumhuriyetimize, demokrasiye ve bütün değerlerimize karşı yapılan her türlü antidemokratik müdahale ve darbenin karşısında dimdik buradayız.

Milletimizin ve siyasi yöneticilerimizin kararlı duruşu, kahraman Emniyet Güçlerimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin onurlu personeli sayesinde bu kalkışma hezimete uğramıştır. Demokrasi şehitlerimize de buradan Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Türk Bayraklarımızı alarak tüm sivil toplum kuruluşlarını, siyasi partilileri, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanlarını, spor kulüplerimizi,  genci yaşlısı, kadını erkeği ile bütün Çineli hemşerilerimi Türk Bayraklarıyla darbeler karşısındaki kararlı duruşumuzu göstermek için  “Demokrasi Yürüyüşü” ne davet ediyor, Türkiye Cumhuriyetinin demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak huzur ve ebedi varlığının daim olması dileklerimle saygılarımı sunuyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472