banner488

Kaltun Madencilik, Çocukların Coşkularına Coşku Kattı

Kaltun Madencilik, Çocukların Coşkularına Coşku Kattı
banner496
Kaltun Madencilik Ticaret A.Ş. yönetim kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çineli çocuklara Taş Devri adlı tiyatro oyununu izleme etkinliği düzenledi.

Kaltun Madencilik Ticaret A.Ş. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde özel bir program düzenledi. Düzenlenen etkinlik kapsamında iki seans olarak Grup Arkadaş Tiyatrosu tarafından ‘Taş Devri’ adlı oyun sahnelendi. İyilik temasının işlendiği oyunu ilgiyle izleyen çocuklar keyifli anlar yaşadı.

Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Kaltun Madencilik’in hazırlamış oldukları balonlar tiyatro sanatçıları tarafından çocuklara dağıtıldı. Kaltun Madencilik ailesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, çocuklara tiyatro izleme mutluluğu yaşattıklarını belirtip, “Geleceğimizin büyükleri olan çocuklarımızın dünyada tek olan bayramlarında gerçekleştirmiş olduğumuz tiyatro kültürel etkinliğimizle, onların yanlarında olarak anlamlı günlerine, sevinçlerine, coşkularına ortak olmak istedik. Onları mutlu görmek bizleri her zaman güçlü kılacaktır” ifadelerini kullandı.









Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472