banner488

Hayatın tüm engellerine “bir kapak” da sizden olsun!

Hayatın tüm engellerine “bir kapak” da sizden olsun!
banner496
Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin başlattığı Mavi Kapak kampanyasına destek vermeye devam ediyorlar.

Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi öğrencileri ve Öğretmen Ömer Özkaya Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin başlattığı plastik kapak toplayarak ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye alma kampanyası için her gün her yerde kapak toplamayı sürdürüyorlar.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği olarak kampanyanın devamı ile birçok engelli vatandaşı hareket özgürlüğüne kavuşturduklarını ifade eden Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi öğrencileri "Çöpe atılacak, bir değeri olmayan; hem çevre kirliliğine, hem de doğal kaynakların zarar görmesine neden olacak ürünlerin toplanarak geri dönüşüme verilmesi çevre kirliliğinin önlenmesine fayda sağladığı gibi, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan kişilere de hareket özgürlüğü sağlamaktadır. Kampanyanın bir diğer özelliği de toplumun büyük bir kesiminin verdiği destekle toplumsal bir dayanışmaya dönüşmüş olmasıdır. Bu konuda duyarlı davranan vatandaşlarımızın kampanyaya destek vermeye devam edeceğinden şüphemiz yoktur" dedi.









Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472